Teknoloji

BİM mağazalarına drone geliyor; DJI Tello indirimli fiyat ile satılacak

BİM mağazalarına drone geliyor; DJI Tello indirimli fiyat ile satılacak

Hiç drone kullanmayanların bile kolaylıkla öğrenebilecekleri belirtilen giriş seviyesi drone DJI Tello, 10 Temmuz itibarıyla BİM Mağazaları’nda 499 TL fiyatla satışa çıkıyor. Bu drone Bilkom güvencesiyle satışa sunulacak.

DJI Tello dahili kamerasıyla sosyal medya için profesyonel videolar çekebiliyor. Bu ürün için drone deneyimine yeni başlayanlar için alışmayı kolaylaştıracak bir cihaz nitelendirmesi yapılıyor. Bilkom’un konuyla ilgili basın bültenine göre, profesyonel çekimler yapabilecek kamerası ile öne çıkan DJI Tello, güvenli yapısı ve özellikleri sayesinde özellikle yeni başlayanlar için oldukça kullanışlı bir drone keyfi sunacak.

Havaya atıldığında yükselen, 360 derece dönebilen ve el üzerinde zıplama gibi akrobatik hareketleri kolayca yapabilen ve eğlenceli bir uçuş keyfi sunan DJI Tello, mobil uygulaması ile 100 metreye kadar mesafeden kontrol edilebiliyor. Sahip olduğu çift anten ile dahili kamerasından telefon ekranına canlı görüntü yansıtabilen Tello, EZ Shots özelliği ile bu görüntüleri profesyonel çekimlere dönüştürerek sosyal medyada paylaşma imkanı veriyor.

DJI Tello, yumuşak ve korumalı pervaneleri ve kumanda bağlantısı kopsa bile yumuşak iniş yapabilmesi sayesinde yetişkinlerin yanı sıra, çocuklar tarafından da güvenle kullanılabiliyor. Güvenli ve keyifli bir deneyim sunmasıyla öne çıkan drone, 80 gram ağırlığı ve ufak boyutları ile hem açık hem de kapalı alanlarda keyifli dakikalar geçirmeyi sağlıyor.

DJI Tello BİM fiyatı ve çıkış tarihi

İlk defa drone kullanacaklar için DJI Tello, Bilkom güvencesiyle 10 Temmuz tarihinden itibaren BİM Mağazalarında 499 TL fiyatla satılacak.

İLGİLİ HABERLER