Manşetler

DJI Osmo Action 4 tanıtıldı: Daha büyük sensör, daha yüksek fiyatla geliyor

DJI, çarşamba günü Osmo Action 4’ün duyurusunu yaptı. Selefi Osmo Action 3‘ten bir yıldan daha az bir zaman sonra gelen ve macera meraklıları için nihai bir arkadaş olarak tasarlanan DJI Osmo Action 4, en heyecan verici anları yakalama ve paylaşma konusunda yeni bir standart belirliyor. Yüksek görüntü kalitesi, esnekliği ve dikkat çekici düşük ışık performansı ile bu son teknoloji aksiyon kamerasının, kullanıcıların her atışı kalp atışı deneyimini yakalamalarını ve yaratıcılıklarını unutulmaz şekillerde serbest bırakmalarını sağladığı belirtiliyor.

DJI’ın belirttiğine göre Osmo Action 4, çarpıcı görüntü kalitesi ve eşsiz kamera esnekliğini birleştirir. 1/1.3″ görüntü sensörü, geniş f/2.8 diyafram ve 2.4μm eşdeğer piksel boyutu ile donatılmış ve 4K/120fps çekim yapabilir. 155 derecelik geniş görüş açısı sağlar, bu da düşük ışıkta bile olağanüstü detaylarla dolu çekimler yapmanıza izin verir. 360° HorizonSteady stabilizasyon modları gibi özellikler, RockSteady 3.0/3.0+ için FPV görüntüler ve yatay çekimler için HorizonBalancing /HorizonSteady dahil olmak üzere, Osmo Action 4 çeşitli spor ve spor dışı senaryolarda stabil ve yüksek kaliteli görüntüler sağlıyor. 10-bit D-Log M renk modu, bir milyardan fazla renk ve daha geniş bir dinamik aralık sunuyor, bu da post prodüksiyon için bir dünya olanakları açıyor. Gelişmiş bir renk sıcaklığı sensörü, dış mekan, iç mekan veya su altı çekimlerinde gerçeğe uygun tonları sunuyor, sonuçta kameradan fırlayan canlı renkler elde ediliyor.

DJI Osmo Action 4 özellikleri

DJI Osmo Action 4’ün bataryası, sizi enerjik ve aksiyon için hazır tutmak üzere tasarlanmış. Ultra uzun pil ömrü sayesinde, önemli anların tümünü kaçırmadan 2.5 saatten fazla çekim yapabilirsiniz. Şarj olma zamanı geldiğinde, hızlı şarj özelliği çekime hızla hazır olmanızı sağlıyor, bataryayı %80 dolu hale getirmek için sadece 18 dakika gerekli. Ayrıca, Osmo Action 4’ün bataryası, donmaya karşı dirençli bir tasarımla düşük sıcaklıklara dayanacak şekilde inşa edilmiş. -20°C (-4°F) kadar düşük sıcaklıklarda bile 150 dakikaya kadar kayıt süresi ile, batarya performansı hakkında endişelenmeden maceralara girişebilirsiniz.

Osmo Action 4, çekim deneyiminizi geliştirmek için tasarlanmış bir dizi sezgisel özellik sunuyor. Manyetik hızlı çıkarma tasarımı sayesinde, her anı yakalamak için hızla kurulumlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Yatay-Dikey Koruyucu Çerçeve tarafından etkinleştirilen yerli dikey çekim yeteneği, kaliteyi feda etmeden veya kırpma yapmadan dikey görüntüler çekmenizi kolaylaştırıyor. Çift su lekesi dirençli dokunmatik ekranlar, selfielerde, mod geçişlerinde veya video oynatmada aksiyon kamerasıyla mücadele etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Ayrıca, Osmo Action 4, çekim modları arasında sorunsuz geçişler için özelleştirilebilir modlar ve Hızlı Geçiş düğmesi sunuyor. SnapShot gibi özellikler, unutulmaz bir anı kaçırmamanızı sağlar ve sık kullanılan ayarları kaydetme ve erişme yeteneğine sahipsiniz. Ek olarak, Osmo Action 4, bir kılıf olmadan 18 metreye kadar derinliklere dayanacak şekilde tasarlanmıştır, bu da güvenle dalmanıza ve ıslak ellerle bile kolay işlem yapmanıza olanak sağlar.

DJI Osmo Action 4, genişletilmiş kayıt seçenekleri sunar ve çeşitli ortamlarda ses yakalama için kapsamlı bir çözüm sunuyor. Dahili mikrofonları ile stereo kayıt, sizi net ve net bir sesle sizi içine çekerken, dış bağlantı desteği genişletilmiş kayıt seçenekleri içeriyor. Üç mikrofonu ve gelişmiş rüzgar gürültüsü azaltma yazılımı, rüzgarlı veya hızlı hareket eden senaryolarda bile gelişmiş ses doğruluğu ile kayıt yapmayı sağlıyor. Wi-Fi canlı yayın yeteneği ile, Wi-Fi veya telefonunuzun hotspot’u kullanarak kolayca izleyicinizle bağlantı kurabilir, sorunsuz bir yayın deneyimi sağlıyor. Daha uzun yayınlar sırasında aksiyon kamerasını şarj etmek için dış bir güç kaynağı kullanın.

Osmo Action 4 aksiyon kamerasının potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış bir dizi özel aksesuar da var. Bunların arasında; Göğüs Askısı Montajı, Kask Çene Montajı, 60m Su Geçirmez Kılıf, Yüzer Tutamak, Yapışkanlı Taban Kiti, Bisiklet Sele Rayı Montajı da yer alıyor.

Osmo Action 4, çarşamba gününden itibaren store.dji.com ve çoğu yetkili perakende ortağından çeşitli konfigürasyonlarda mevcuttur. Osmo Action 4 Standart Combo, 399 dolarlık perakende satış fiyatına sahip. Osmo Action 4 Adventure Combo paketi ise, 499 dolarlık perakende satış fiyatıyla sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER