Teknoloji

DJI Mini serisinin yeni üyesi sürpriz yapabilir

dji mini 3 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

DJI’ın Mini serisinde amatör kullanıcılara yönelik drone’lar sunuyor. Genellikle hava fotoğrafçılığına yeni başlayanlar bu serinin üyelerini tercih ediyor. Ancak bu durum DJI Mini 3 Pro ile değişebilir.

DJI ürünleriyle ilgili paylaşımlarıyla tanınan duyumcu OsitaLV, Twitter’da Mini 3 Pro’nun kutusunun fotoğrafını paylaştı. Ancak OsitaLV, bu fotoğrafın gerçekliğinden emin gibi görünmüyor. Paylaşımda “Resmi bir doğrulama gelmedikçe bu görseli bir şaka olarak kabul edeceğim” ifadesi yer alıyor.

Daha önce Mavic 3’ün özelliklerini paylaşan duyumcu Jasper Ellens ise sızan görselin gerçekliğine ikna olmuşa benziyor. Ellens, Mini 3 Pro’nun tasarım bakımından Mini 2’den çok farklı olacağını iddia ediyor.

Ellens, yenilenen kolların pervanelerin büyümesini sağladığını belirtti. Görselde yeniden tasarlanan yerleşik ekranlı kumandayı görmek de mümkün oluyor. Kumanda DJI’ın bir hayli pahalı olan RC Pro kumandasının küçültülmüş bir versiyonuna benziyor.

DJI’ın standart isimlendirme yaklaşımı, kumandanın Pro olmayan bir versiyonunun da çıkabileceği anlamına geliyor. Sızan görsel, Mini 3 Pro’nun fiyat olarak Mini 2’nin bir hayli üstünde olabileceğini düşündürüyor. Büyük sensörlerin varlığı ise drone’un engellerden kaçma yeteneğine sahip olacağını gösteriyor.

DJI Mini 3 Pro görselinin gerçekliği hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak 2020’den bu yana Mini serisine yeni bir ürün eklenmiş değil. Dolayısıyla Mini serisine yakında yeni bir üyenin katılması sürpriz olmayacaktır. Bu ürünün Mini 3 Pro olup olmayacağı da zamanla anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER