Manşetler

DJI Mini 3 drone yakında resmiyet kazanacak

dji mini 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

DJI Mini 3 drone’unun Pro olmayan versiyonunu yakında tanıtmaya hazırlanıyor. Bu drone’a ait olduğu söylenen fotoğraflar Twitter’da paylaşılıyor. Söz konusu fotoğraflarda hem Mini 3’ü hem de kutusunu görmek mümkün oluyor. Bu paylaşımlardan birinde Mini 3’ün şimdiden ABD’nin New Jersey eyaletindeki bir Best Buy mağazasında satılmaya başladığı belirtiliyor.

Mini 3’ün Fly More kitiyle birlikte 860 dolar karşılığında satıldığı söyleniyor. Bu kitin içinde drone ve ekranlı DJI RC kumandanın yanı sıra çift taraflı bir şarj istasyonu, sırt çantası, ekstra pervaneler ve vidalar bulunuyor. Mini 3’ün Pro versiyonu Fly More kitiyle birlikte ABD’de 1098 dolar karşılığında satılıyor.

Mini 3 kitinde üç adet batarya var gibi görünüyor. Böylelikle drone’un uçuş süresinin 34 dakikanın üstüne çıktığı belirtiliyor. Mini 3’ün tek başına ne kadara satılacağı ise belirsizliğini koruyor. Mini 3 Pro’yu tek başına satın almak isteyenlerin 669 dolar ödemesi gerekiyor. Standart RC-N1 kumandayla birlikte drone’un fiyatı 759 dolara çıkıyor. DJI RC kumanda eklendiğinde ise fiyat 909 dolara yükseliyor.

DJI Mini 3’te fiyatı aşağıya çekmek için bazı özelliklerden feragat edildiği belirtiliyor. Bunlar arasında ön taraftaki engel algılama sensörlerinin çıkarılması ve menzilin 12 kilometreden 10 kilometreye indirilmesi yer alıyor. 250 gramdan daha hafif kompakt tasarımını değişmesi ise beklenmiyor.

DJI Mini 3 drone konusunda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak sızıntıların somutluğu beklenen duyurunun yakında yapılabileceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER