FırsatlarManşetler

Drone satın almayı düşünenler için DJI Mavic Mini indirim fırsatı

Drone’lar en ilgi çekici elektronik ürünlerin başında geliyor. DJI Mavic Mini sayesinde drone’lar sırt çantasına kadar sığacak küçük boyutlara indi. Üstelik bu drone, görüntü kalitesi ve durağanlık bakımından da daha profesyonel drone’lardan fazla geri kalmıyor. Drone denildiğinde akla gelen ilk marka olan DJI’ın bu rahat taşınabilir ürünü bugüne özel olarak indirimle sunuluyor.

Normal satış fiyatı 4249 TL olan DJI Mavic Mini drone, bugüne özel olarak 3199 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor. Ancak Hepsiburada’da satılan drone’un stokları epey sınırlı görünüyor. Biz bu yazıyı hazırlarken elde sadece altı adet ürün kalmış gibi görünüyordu. İndirim ise bugünle sınırlı. Bu nedenle satın alma konusunda kararlı olanların acele etmelerinde fayda var.


Dji Mavic Mini Fly More Combo Drone

%15 indirim 4.249,00 TL3.599,00 TL
SEPETTE %11 3.199,00 TL

SATIN AL


DJI Mavic Mini özellikleri

Beyaz renkli DJI Mavic Mini, katlanabilir formuyla çantaya rahatlıkla sığıyor. 30 dakikalık uçuş süresine sahip olan bu ürünün 2 kilometrelik kontrol mesafesi ve HD video aktarım özelliği var. Kamera çözünürlüğü 2.7K iken 12 megapiksel çözünürlükte sabit fotoğraflar da çekebiliyor. Takip etme modu ve kalkış noktasına dönüş gibi pratiklik sağlayan kontrol özellikleri de mevcut. 250 gramın hemen altındaki ağırlığı da çantada rahatlıkla taşınmasını sağlıyor.

Kutudan çıkanlar da epey zengin görünüyor. Drone’un yanı sıra uzaktan kumanda, 3 adet pil, 3 adet pervane çifti, 2 adet micro USB kablo, gimbal koruyucu, micro USB kumanda kablosu, USB-C kumanda kablosu, Lightning kumanda kablosu, yedek kumanda kontrol çubuğu, 18 adet yedek vida, bir adet tornavida, 360 derecelik pervane koruyucu, iki yollu şarj hub’ı, DJI 18W USB şarj cihazı ve taşıma çantası kutudaki içerikler arasında yer alıyor.

dji mavic mini

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER