Teknoloji

DJI Mavic Air drone 23 Ocak’ta tanıtılabilir

dji mavic air droneDJI önümüzdeki hafta gerçekleştireceği “Macera Başlıyor” isimli etkinliğin davetiyelerini dağıtma çıkardı. 23 Ocak’ta gerçekleştirilecek etkinlik için bir video da yayınlandı. Videoda pek fazla bilgi verilmese de, etkinlikte DJI Mavic Air drone’un tanıtılacağı söyleniyor.

DJI tarafından paylaşılan video, kullanıcılara pek fazla ipucu vermiyor. Videoda dramatik bir müzik eşliğinde bazı drone kareleri ve Mavic Air’e ait olduğu düşünülen yakın çekim görüntüler yer alıyor. Hâli hazırda Mavic Air konusunda pek fazla bilgi ortaya çıkmış değil. Ancak Drone DJ’de yer alan habere göre, Mavic Air’in Mavic Pro’nun daha küçük, daha hızlı ve daha hafif bir versiyonu olması bekleniyor.

DJI’ın tanıtım videosuna bakıldığında daha küçük bir Mavic fikrini destekleyen kanıtlar da bulunuyor. Videodaki seslendirmede “Küçük boyut, geçilemez güç ve kuvvetle birlikte geliyor.” şeklinde bir ifade kullanılıyor.

DJI Mavic Air fiyat konusunda mevcut seçeneklerin ortasına yerleşebilir

DJI Mavic Air, şirketin portföyünde 399 dolarlık Spark ve 899 dolarlık Mavic Pro’nun arasında bir yerde konumlanacak gibi görünüyor. İki model arasındaki uçurumun büyüklüğü, bu konumlandırmayı mantıklı kılıyor. DJI’ın sürprizini görmek için önümüzdeki salı gününü beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER