Manşetler

DJI Mavic 3 drone Türkiye piyasasında, işte fiyatlar

dji mavic 3

DJI’ın kasım ayının başlarında yurt dışında duyurusunu gerçekleştirdiği Mavic 3 drone, Türkiye distribütörü Karfo Karacasulu tarafından Türkiye’De satışa sunuldu. Drone pilotlarının havadan kusursuz görüntü elde etmesini sağladığı belirtilen Mavic 3 uçuş, fotoğrafçılık ve eğlence için yeni imkanları sunuyor.

Yenilenen tasarımıyla Mavic 3 yüksek uçuş performansı ve içerik oluşturma deneyimini bir arada sunuyor. İsveçli kamera markası Hasselblad çift kameralı yapısıyla dikkat çekiyor. 200 metre menzile sahip çok yönlü engel algılama sensörleri, 46 dakikaya kadar uçuş süresi sağlayan yeni baştan tasarlanmış pilleri ile DJI Mavic 3, yükseltilmiş donanım yazılımı, düşük ışık hassasiyetiyle esnek ve nüanslı renklerde 5.1K / 50 fps videoyu işleyebiliyor ve ağır çekimlerde daha yüksek kaliteli sonuçlar için 4K/120 fps’yi destekliyor. Gelişmiş Mavic 3 Cine sürümü, yüksek hızlı veri depolama için yerleşik 1 TB SSD ile daha zengin video işleme için Apple ProRes 422 HQ kodlaması sunuyor. Çift kamera sistemiyle her şeyin üstünde görüntüleme imkanı sunan DJI Mavic 3, daha yüksek video tanımı, daha yumuşak çekimler ve daha cömert kroplama olanakları yaratıyor.

dji mavic 3

DJI Mavic 3 Türkiye fiyatları

Mavic 3, daha büyük görüntü sensörüne sahip olması sayesinde daha yüksek video çözünürlüğü ve dinamik aralık sağlıyor ve düşük ışıklı ortamlarda gürültüyü daha etkili bir şekilde azaltıyor. Geliştirilmiş renk paleti ile 1 milyara kadar renk yakalayarak post prodüksiyonda doğal renk geçişleri ve gelişmiş esneklik sağlıyor. DJI Mavic 3 standart, Fly More Combo, Cine Premium Combo olmak üzere 3 farklı kutu seçeneği ile Türkiye’de satışa çıktı.

Üç akıllı uçuş pili, bir pil şarj merkezi, bir dönüştürülebilir taşıma fazlası içeren Fly More Combo, daha fazla senoryada üretme ve çekim yapma imkanı sunan bir ND filtre seti içeriyor. Cine Premium Combo ise, Apple ProRes 422 HQ video kaydını destekleyen ve yerleşik 1 TB SSD’ye sahip bir Mavic 3 Cine Drone’a sahip. Profesyonel yaratıcılığı her yönden destekleyen DJI Mavic 3 Cine Premium Combo, içerdiği DJI RC Pro ile yüksek parlaklıkta erkan sunuyor.

  • Single Fiyatı: 2.781 $
  • Fly More Combo Fiyatı: 3.768 $
  • Cine Premium Combo Fiyatı: 6.539 $

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER