Teknoloji

DJI Inspire serisinin yeni üyesi bu ay içinde tanıtılabilir

dji-inspire-1-031116DJI Inspire drone ailesinin yeni üyesine ait olduğu söylenen bazı fotoğraflar geçtiğimiz ayın sonlarında gün yüzüne çıkmıştı. DJI tarafından gönderilen bir etkinlik davetiyesi ise söz konusu insansız hava aracının bu ay içinde tanıtılabileceğini gösteriyor. Şirket, 15 Kasımda ABD’nin Los Angeles şehrinde “Control/Create” adını taşıyan bir etkinlik gerçekleştireceğini duyururken bu etkinlikte “heyecan verici ve özel” bir duyuru yapacağının da sözünü verdi.

Inspire ailesinin ilk üyesinin tanıtılmasının üstünden neredeyse 2 yıl geçmiş durumda. Inspire o dönem için etkileyici bir drone olsa da, aradan geçen iki yılda hem DJI’ın hem de rakiplerinin çıkardığı modeller Inspire’ın demode kalmasına neden olmuştu.

dji inspireDJI Inspire serisinin yeni üyesi daha şık ve küçük olabilir

Yeni Inspire’ın genel hatları itibarıyla selefine benzer olacağının işaretini sızan fotoğraf veriyor. Ancak yeni modelin biraz daha küçük ve şık bir yapıda olması da beklentiler arasında yer alıyor. Ortaya atılan dedikoduların doğruluğunu anlamak ve beklentilerin gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER