FırsatlarManşetler

Dizüstü bilgisayar veya tablet satın almayı düşünenler için 500 TL’lik ek indirim fırsatı

dizüstü bilgisayar tablet hepsiburada

Okula dönüş alışverişlerinin yoğun bir şekilde yapıldığı bu dönemlerde tüketicilerin en çok ilgi gösterdiği elektronik ürünlerin arasında dizüstü bilgisayarlar ve tabletler yer alıyor. Hepsiburada, farklı birçok seçenekle müşterilere yardımcı olurken, bugüne özel olarak düzenlediği Seçili Bilgisayar ve Tabletlerde 500 TL İndirim kampanyasıyla, satın alacağınız modelde 500 TL’lik ek indirim fırsatı sunuyor. Bu fırsat haberinde, kampanya kapsamında tercih edebileceğiniz bazı ürün seçeneklerine yakından bakıyoruz.

Dizüstü bilgisayarlar

21.999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan Huawei MateBook D16, Windows 11 Home işletim sistemi ve Intel Core i7 12700H işlemci ile performans konusunda göz dolduruyor. 16 GB RAM kapasitesi ve 512GB SSD depolama alanı ile hızlı ve yüksek performanslı bir kullanım deneyimi sunuyor. 16 inç büyüklüğündeki ekranı ve Intel Iris Xe Graphics ekran kartı sayesinde, görsel açıdan zengin ve akıcı bir deneyim yaşatıyor. Bu model, hem iş hem de eğlence amaçlı kullanımlar için ideal bir taşınabilir bilgisayar seçeneği olarak öne çıkıyor.

M1 Apple MacBook Air, M1 çipi ile macOS işletim sistemini bir araya getirerek üst düzey bir performans sunuyor. 8 GB RAM ve 256 GB SSD depolama alanı ile hızlı ve etkin bir kullanım deneyimi sağlıyor. 13,3 inç QHD ekrana sahip olan bu taşınabilir bilgisayar, M1 7 çekirdekli ekran kartıyla görsel açıdan da tatmin edici bir deneyim yaşatıyor. Uzay Grisi renk seçeneği ile şıklığını tamamlayan model, hem iş hem de kişisel kullanım için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 25.999 TL’lik fiyatla Mac deneyimine uygun fiyatlı bir başlangıç olacaktır.

24.999 TL’ye satılan MSI THIN GF63 12UC-666XTR modeli, Intel Core i7 12650H işlemci ve 16 GB RAM ile yüksek performanslı bir kullanım deneyimi sunuyor. Kullanıcıların kendi tercih ettikleri işletim sistemini yüklemelerine olanak tanıyan bu model, 15,6 inç FHD ekrana sahip. 144Hz ekran yenileme hızı sayesinde özellikle oyun oynarken akıcı bir görsellik elde edilebiliyor. Nvidia GeForce RTX 3050 ekran kartı ve 4 GB ekran kartı hafızası ile grafik açısından da güçlü bir seçenek sunuyor. Hem iş hem de oyun için uygun bir taşınabilir bilgisayar alternatifi olarak ön plana çıkıyor.

Dell Inspiron 3511 modeli, Intel Core i5 1135G7 işlemci ve 8 GB RAM ile dengeli ve verimli bir performans sunuyor. Ubuntu işletim sistemi, özellikle Linux altyapısına aşina olan kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor. 15,6 inç FHD ekran, Intel UHD Graphics ekran kartı ile birleşerek günlük işler ve temel grafik ihtiyaçları için yeterli bir görsellik sağlıyor. Resmi distribütör garantili olması da ekstra bir güvence oluşturuyor. Taşınabilir bilgisayar arayışında olanlar için iş ve günlük kullanım için uygun bir alternatif. 11.599 TL’lik fiyatıyla bütçesine öncelik verenlere de hitap ediyor.

Bütçesini 35 bin TL’nin üzerine çıkarabilecekler için 37.299 TL’ye satılan HP Victus Gaming 16-R0068NT var. Bu model Intel Core i7 13700H işlemci ve yüksek kapasiteli 32 GB RAM ile oyuncular için kusursuz bir deneyim sunuyor. Freedos işletim sistemi sayesinde kullanıcılar istedikleri işletim sistemini yükleyebilirler. 16,1 inç FHD ekranda 144Hz yenileme hızı, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı ile birleşerek oyunlarda yüksek performans ve keskin görseller vaat ediyor. Ekran kartı hafızası detayı verilmemiş olsa da, bu model yüksek sistem belleği ve güçlü işlemcisi ile oyun ve grafik yoğunluğu yüksek uygulamalar için oldukça uygun bir seçenek.

Tabletler

Apple’ın iPad 9. Nesil tableti, 64GB disk kapasitesi ve 10,2 inç IPS ekranda 2160 x 1620 maksimum çözünürlükle kullanıcılarına geniş bir kullanım alanı sunuyor. iOS 17 desteği ve dört çekirdekli işlemcisi ile yüksek performanslı bir deneyim sağlıyor. 1. Nesil Apple Pencil uyumluluğu sayesinde not alma ve çizim yapabilme olanağı da var. Mobil bağlantı konusunda da 4G uyumlu ve SIM kart girişi mevcut. Ön ve arka kameraları yeterli, adaptörle HDMI portlarına da bağlanabilir. 11.899 TL’ye satılıyor.

17.899 TL’ye satılan Apple’ın iPad Air 5. Nesil modeli, kullanıcılarına 10,9 inç boyutunda bir IPS ekran ve 2360 x 1640 maksimum ekran çözünürlüğü ile etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. iOS 15 işletim sistemi ve sekiz çekirdekli işlemcisi ile yüksek performanslı bir tablet deneyimi sağlıyor. 8 GB RAM ve 64 GB disk kapasitesi, cihazın hızlı ve geniş bir depolama alanına sahip olmasını garantiliyor. 2. Nesil Apple Pencil kalem uyumluluğu sayesinde çizim yapabilme veya not alabilme imkanı da mevcut. 9000 mAh yüksek pil kapasitesi, uzun süreli kullanım olanağı tanıyor. Bluetooth özelliği ve 802.11ax Wi-Fi standardı, yüksek bağlantı hızı ve verimliliği sağlıyor. Ayrıca, çift kamera sistemi ve 12 MP kamera çözünürlüğü ile yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekebilme imkanı sunuyor.

Huawei Matepad Air, 11.499 TL’ye satılıyor. Bu tablet 11.5 inç IPS ekranı ve 2800 x 1752 maksimum ekran çözünürlüğü ile dikkat çekiyor. Cihaz, 8 GB RAM kapasitesi ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. Kullanıcıların iş veya eğlence ihtiyaçlarını karşılayabilecek sekiz çekirdekli Qualcomm işlemciye sahip. Cihaz, kalem uyumluluğu sayesinde yaratıcılığı teşvik ediyor. İşletim sistemi olarak Huawei’nin kendi HarmonyOS 3.1’i tercih edilmiş, Google uygulamalarını ve servislerini de kullanabilirsiniz. 8300 mAh pil kapasitesi ile uzun süreli kullanım vaat ediyor. Mobil bağlantı veya HDMI seçeneği olmasa da, Bluetooth ve çift kamera özellikleri ile dikkat çekiyor. Klavye aksesuarı ile birlikte gelen bu tablet, siyah renk seçeneği ile estetik bir tasarıma sahip. Daha fazla detay için Huawei MatePad Air inceleme yazımıza ve videomuza göz atabilirsiniz.

Büyük ekranı uygun fiyatla isteyenler için Samsung’dan bir seçenek var. 10.108,99 TL fiyatlı Samsung Galaxy Tab S7 FE, 12.4 inç TFT ekranı ve 2560 x 1600 maksimum ekran çözünürlüğü ile kullanıcıların göz zevkine hitap ediyor. Bu tablet, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasitesi ile hem iş hem de eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Güçlü sekiz çekirdekli Qualcomm işlemci ve 2,4 GHz temel işlemci hızı, cihazın hızlı ve verimli çalışmasını sağlar. Android 10 işletim sistemi ve 10090 mAh yüksek pil kapasitesi, uzun süreli ve kesintisiz bir kullanım imkanı sunar. Kalem uyumluluğu da olan bu model, Bluetooth desteği ile farklı cihazlarla kolayca eşleşebilir. Ancak, mobil bağlantı ve HDMI özellikleri bulunmuyor. Mystic Black renk seçeneği, şık ve zarif bir tasarımı tamamlıyor.

Yukarıda listelediğimiz ürünlerin dışında Hepsiburada’nın kampanyasında birçok farklı model bulunuyor. Hepsini bu bağlantıyı takip ederek detayı biçimde inceleyebilirsiniz.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER