Eğlence

Disney ve Marvel oyun etkinliği düzenleyecek

disney ve marvel

Disney’in D23 Expo etkinliği birkaç hafta içinde gerçekleşecek. Bu etkinlik kapsamında Disney ve Marvel oyunlara özel bir panel düzenleyecek. 9 Eylül’de Türkiye saatiyle 23.00’da başlayacak panelde Disney, Marvel, Lucasfilm ve 20th Century projeleri hakkında bilgi verilecek.

Disney’in Marvel’la birlikte düzenlediği ilk oyun etkinliğinde yeni oyun duyuruları yapılacak. Buna ek olarak, Lego Star Wars: The Skywalker Saga gibi oyunlardan yeni görüntüler paylaşılacak. Disney’in Dreamlight Valley ve Marvel’ın Midnight Suns gibi oyunları da etkinliğin konukları arasında yer alacak.

Amy Hennig’in Skydance New Media isimli stüdyosu tarafından hazırlanan Marvel’ın yeni aksiyon ve macera oyunu hakkındaki ilk bilgileri de bu etkinlikte bulmak mümkün olacak.

Disney ve Marvel’ın oyun etkinliği D23’ün Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarının yanı sıra Marvel’ın Twitch kanalından da canlı olarak yayınlanacak. D23 katılımcıları etkinliğin ardından geliştirici röportajlarının ve özel konukların bulunduğu bir sunumu da izleyebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER