Eğlence

Disney+ The Mandalorian’ın yeni sezon fragmanını paylaştı

disney+ the mandalorian

Disney+ The Mandalorian dizisinin üçüncü sezon bölümlerini 1 Mart 2023’te izleyicileriyle buluşturacak. Yeni sezon için geri sayım devam ederken, Disney+ paylaştığı yeni fragmanla heyecanı biraz daha artırıyor.

The Mandalorian’ın başrolünde yine Pedro Pascal izleyicilerin karşısına çıkacak. Pedro Pascal, ilk bölümü kısa süre önce yayınlanan The Last of Us dizisinde de başrolde boy gösteriyor.

Yeni sezonda Pascal’ın canlandırdığı Din Djarin karakteri yeniden Grogu ile bir araya geliyor ve “Mandalorian” statüsünü yeniden kazanmak için Mandalore’a doğru yola koyuluyor. Din Djarin bu yolculukta hem eski dostları ve düşmanlarıyla yeniden karşılaşacak hem de yenileriyle tanışacak.

Disney+ The Mandalorian’ın üçüncü sezonunda sekiz bölüm yayınlayacak

Dizinin yeni sezonunda sekiz bölüm izleyicilerle buluşacak. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak ve her bölümde farklı isimler yönetmen koltuğuna oturacak. Dizide Greef Karga karakterine hayat veren Carl Weathers da bir bölümde yönetmenliği üstlenecek. Weathers The Mandalorian’ın ikinci sezonunda “The Siege” isimli bölümü yönetmişti. Marvel filmlerindeki rollerinden de hatırladığımız Jon Favreau, dizinin baş yazarı olmayı sürdürecek.

Disney+ The Mandalorian dizisinin dördüncü sezonu için de ön yapım hazırlıklarına başlamış durumda. Ancak dördüncü sezondan önce Star Wars evreninden iki yan hikaye daha izleyicilerle karşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER