Eğlence

Disney Plus Obi-Wan Kenobi dizisinin yayın tarihini açıkladı

disney plus obi-wan kenobi

Disney Plus, merakla beklenen Obi-Wan Kenobi dizisinin yayın tarihini sonunda duyurdu. Dizi, 25 Mayıs’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Disney Plus yeni bir afiş paylaşmak dışında ekstra bir bilgi vermese de, diziye dair bazı detaylar zaten daha önce ortaya çıkmıştı.

Dizide Evan McGregor Star Wars filmlerinde olduğu gibi Obi-Wan rolünü üstleniyor. Darth Vader’ı ise Hayden Christensen canlandıracak. Dizi, İmparatorluğun yükselişinin ardından Luke Skywalker’ın korunmasıyla başlayacak. Ancak hikayede çok daha fazlasını anlatılacağını tahmin etmek pek zor değil.

Obi-Wan Kenobi’nin yönetmenliğini The Mandalorian’da da yönetmen koltuğuna oturan Deborah Chow üstleniyor.

Dizinin Disney Plus’ın büyüme sürecinde hayati bir öneme sahip olacağı düşünülüyor. Disney’in son finans raporuna göre, servisin abone sayısı 2021’de bir önceki yıla göre yüzde 37 oranında arttı. Ancak servisin bağlı bulunduğu medya grubunun kârı yüzde 44 oranında düşmüştü.

Obi-Wan Kenobi dizisi sayesinde Disney Plus abone sayısındaki artışı devam ettirebilir. Star Wars temalı başka yapımları da izleyicileriyle buluşturan veya buluşturacak olan Disney Plus, bu yıl içinde Türkiye’de de hizmet vermeye başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER