Eğlence

Disney+’ın ilk orijinal Türk dizisi kaçış için yeni fragman

disney plus türkiye kaçış

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın merakla beklenen orijinal dizisi Kaçış’ın ikinci tanıtım filmi ve tanıtım posteri yayınlandı. Kaçış, Disney Plus ekranlarına gelen ilk orijinal Türk dizisi olacak.

Kaçış, Disney+’ın Türkiye’de yayın hayatına başlayacağı 14 Haziran’da izleyicilerle buluşacak. Dizinin tanıtımında “Ne kadar insan, o kadar hikayedir” sözü ön plana çıkarken, tanıtım afişinde de dizinin hem hikayesini kaleme alan hem de başrolünü üstlenen Engin Akyürek görülüyor.

Dizide Engin Akyürek’e İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi oyuncular eşlik ediyor.

Disney Plus ekranlarına gelecek olan Kaçış, savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecanlı bir dille anlatılıyor. Dizide hem araştırma ekibinin zorlu kurtuluş mücadelesi anlatılacak hem de Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına farklı bir bakış açısı sunulacak.

disney plus kaçış

İLGİLİ HABERLER