EğlenceManşetler

Disney+ ilk Türk yapımını duyurdu: Kaçış

disney plus türkiye kaçış

Çevrimiçi içerik platformları arasındaki rekabet giderek kızışıyor. Türkiye de yavaş yavaş bu ateşli rekabetin sahnelerinden biri hâline geliyor. 14 Haziran’da Türkiye’de yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, ilk orijinal Türk yapımı Kaçış’ın duyurusunu yaptı.

Kaçış için şimdilik bir fragman yayınlanmazken, diziden kareler Disney+ Türkiye Twitter hesabından paylaşıldı. Dizinin başrolünü Engin Akyürek üstlenirken; oyuncu kadrosunda İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın ve Levent Ülgen gibi isimler yer alıyor.

Engin Akyürek’in dizinin orijinal hikayesini kaleme alan isim olması da dikkat çekiyor. Senaryo ise Ali Doğançay’ın imzasını taşıyor. Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın oturuyor.

Kaçış’ta Engin Akyürek Mehmet isimli bir savaş fotoğrafçısını canlandırıyor. Dizi, Mehmet ve başka ülkelerden gelen bir grup gazetecinin araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gitmesiyle başlıyor. Dizide baskın sonucunda radikal bir terör örgütünün eline düşen gazetecilerin yaşadıkları dram, değişim ve heyecanlar anlatılacak.

Tüm dünyada Disney Plus izleyicileriyle buluşacak Kaçış’ın yayın tarihi konusunda henüz net bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER