Eğlence

Daredevil Disney+ ile ekranlara geri dönecek

disney plus daredevil

Marvel dünyasının sevilen karakterlerinden biri olan Daredevil’in Netflix macerası üç sezonun ardından son bulmuş ve bu karar Daredevil hayranlarını üzmüştü. Sevilen kahramanın macerası başka bir çevrimiçi içerik platformunda devam edecek. Variety’nin haberine göre, Disney Plus Daredevil dizisi için kolları sıvadı.

Disney+’ın dizinin yürütücü yapımcılığı ve senaryosunun yazımı için Matt Corman ve Chris Ord ile anlaştığı söyleniyor. İkili daha önce NBC’de yayınlanan askeri drama dizisi The Brave’in baş yapımcılığını birlikte yürütmüştü.

Daredevil Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan ve bir Disney+ dizisinde izleyicilerin karşısına çıkacak olan ilk karakter değil. Geçtiğimiz yıl WandaVision ile açılan bu yoldan Hawkeye, Moonknight ve Loki gibi karakterler de yürümüştü. Bu listeye yakında yeni diziler de eklenecek. Marvel dizileri Netfllix’in katalogundan geçtiğimiz aylarda çıkarılmıştı.

Disney Plus ekranlarına gelecek olan Daredevil dizisinin hazırlıklarının henüz ilk aşamalarında olduğu söyleniyor. Marvel’dan henüz resmi bir duyuru gelmediğini de özellikle vurgulamak gerekiyor. Netflix dizisinde başrolü üstlenen Charlie Cox, en yeni Örümcek Adam filminde de Matt Murdock yani Daredevil olarak boy göstermişti. Hem Cox’un hem de Kingpin’i canlandıran Vincent D’Onofrio’nun yeni dizide de izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER