Eğlence

Disney+’ın tüm içerikleri tek bir videoda toplandı

disney+ nedir

Disney‘in çevrimiçi içerik platformu Disney Plus, gelecek ay faaliyete geçecek. Eğlence sektörünün dev şirketi, çevrimiçi platformunun içerik kütüphanesinin büyüklüğünü bir videoyla gözler önüne seriyor.

Tanıtım videolarının uzunluğu genellikle 20 saniye ila birkaç dakika arasında değişir. Ancak yeni Disney+ fragmanı, 3 saati aşkın uzunluğuyla bu yaklaşımı adeta ezip geçiyor. Videoda Disney+’ın içerik katalogunun neredeyse tüm üyelerinden parçalar barındırıyor. Yayınlanan videoda, yeni içeriklerin yanı sıra klasik filmler ve eski diziler de yer alıyor.

Disney Plus Twitter hesabı çok aktif çalışıyor

Disney+; 12 Kasım itibarıyla ABD, Kanada ve Hollanda’da faaliyete geçecek. Servisin baz paketinin ABD’deki aylık abonelik ücreti, 6.99 dolar olarak belirlendi. Küçük bir indirim isteyenler, yıllık 69.99 dolar karşılığında platforma erişebilecek. Disney, “Founders Circle” isimli özel fırsatıyla servise üç yıl için 169.99 dolar ödeyerek erişmeyi de mümkün kılıyor. Bu paket seçildiği takdirde aylık abonelik ücreti 5 dolara kadar iniyor.

Disney+’ın Twitter hesabı şu sıralarda oldukça aktif biçimde çalışıyor. Bu hesap aracılığıyla platformda izleyicilerle buluşacak dizi, film ve programlar hakkında çeşitli bilgiler veriliyor. Disney, başlangıçta sunacağı orijinal içeriklere önümüzdeki dönemde de yenilerini eklemeyi planlıyor.

İLGİLİ HABERLER