EğlenceManşetler

Disney+ yeni Türk filmi Özür Dilerim’in ilk fragmanını paylaştı

disney+ özür dilerim

Disney+ Özür Dilerim adını taşıyan yeni orijinal Türk filminin yayın tarihini kısa bir süre önce duyurmuştu. Şirket şimdi de önümüzdeki ay izleyicilerle buluşacak filmin ilk fragmanını paylaştı.

Filmin senaryosunu kaleme alan İbrahim Büyükak, yönetmen koltuğunda da oturuyor. Başrollerde ise Büyükak’a uzun süredir birlikte çalıştığı Oğuzhan Koç’un yanı sıra Gizem Karaca da eşlik ediyor.

İbrahim Büyükak’ın Erkin’i, Oğuzhan Koç’un kardeşi Koray’ı ve Gizem Karaca’nın da Erkin’in eski nişanlısı Merve’yi canlandırdığı filmde Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş gibi isimler de yer alıyor.

Filmin hikayesi ise şu şekilde özetleniyor: Bir deniz fenerinde bekçi olan Erkin, 30’lu yaşlarının ortasında yapayalnız yaşamaktadır. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek çözümü özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar. 

Disney+ Özür Dilerim’i 14 Nisan’da izleyicilerle buluşturacak

Disney+ Özür Dilerim filmini 14 Nisan’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu tarihten önce film için yeni paylaşımlar gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER