Eğlence

Disney+’ın yeni orijinal Türk filmi Özür Dilerim yayında

Disney+ Özür Dilerim
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Disney+ Özür Dilerim adını taşıyan yeni orijinal Türk filmini izleyicilerle buluşturdu. Filmin başrollerini İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca paylaşıyor. Disney+’tan verilen bilgiye göre; film geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen özel gösterimde izleyicilerden tam not aldı.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu da İbrahim Büyükak’ın imzasını taşıyor. Büyükak filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Başrolleri üstlenen İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’ya Metin Coşkun, Müfit Kayacan, Mert Turak, Yeliz Kuvancı, Gümeç Alpay Aslan, Yonca Şahinbaş, Kerimcan Kamal ve Fatma Toptaş gibi isimler eşlik ediyor.

Filmin hikayesi Disney+ tarafından şu şekilde özetleniyor: Bir deniz fenerinde bekçi olan Erkin, 30’lu yaşlarının ortasında yapayalnız yaşamaktadır. Kredi borçlarıyla uğraşan Erkin bir gün huzurevinde yaşayan dedesinin ölüm haberini alır. Apar topar huzurevine gider ama beklenmedik bir durum ile karşılaşır. Dedesi torunundan zamanında kalbini kırdığı kardeşi Koray ve eski nişanlısı Merve’den özür dilemesini ister. Kredi borçlarını ödemenin tek çözümü özür dilemek olan Erkin, maceralı ve eğlenceli bir yola çıkar. 

Disney+ Özür Dilerim’den önce başka orijinal filmler de yayınlamıştı

Disney+ Özür Dilerim öncesinde başka orijinal Türk filmlerini de izleyicilerle buluşturmuştu. Söz konusu yapımlar arasında Gülse Birsel’in kaleminden çıkan Yılbaşı Gecesi ve Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı Bursa Bülbülü bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER