Eğlence

Disney+ Loki’nin yeni sezon bölümlerinin yayın tarihini duyurdu

disney+ loki

Marvel’ın Loki dizisinin Marvel Sinematik Evreni’nin özenle hazırlanan zaman çizelgesini alt üst ederek Disney+‘a gelmesinin üstünden iki yıl geçmiş durumda. Disney+ Loki 2. sezon bölümlerinin ne zaman izleyicilerle buluşacağını sonunda ilan etti.

Marvel Studios’un tepe yöneticisi Kevin Feige, Disney’in gerçekleştirdiği etkinlikte yeni sezonda izleyicileri nelerin beklediği konusunda pek fazla ipucu vermedi. Tecrübeli yönetici bunun yerine Loki’nin yeni ve Hawkeye’dan uyarlanan Echo’nun ilk sezonlarının ne zaman yayınlanacağını duyurmakla yetindi.

Loki’nin yeni bölümleri 6 Ekim itibarıyla izleyicilerle buluşacak. Echo’nun ilk sezonunun tüm bölümleri de 29 Kasım’da yayınlanacak.

Disney+ Loki’nin birinci sezonunu açık uçlu şekilde tamamlamıştı

Disney+ Loki’nin birinci sezonunu ilginç ve açık uçlu bir şekilde tamamlamıştı. İkinci sezonun hikayeye farklı açılardan yaklaşması ve hatta daha büyük kapsamlı Marvel Sinematik Evreni’ndeki bazı sorulara cevap bulması muhtemel görünüyor. Loki’nin yeni bölümlerinin ve Echo’nun büyük ölçüde kendi çizgilerinde kalmaları ve hikaye anlatımını filmlere bırakmaları sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER