Eğlence

Disney+: Disney’in çevrimiçi içerik servisinin adı belli oldu

disney+ nedir

Disney duyurusunu daha önce yaptığı çevrimiçi içerik servisinin adını da açıkladı. Disney+ adını taşıyacak olan servis, ABD’de 2019’un sonlarında faaliyete geçecek.

Çevrimiçi içerik servisinin adını duyuran şirket, servisin abonelerine sunacağı iki önemli yapımın da duyurusunu yaptı. Bu yapımlardan ilki, Diego Luna‘nın Cassian Andor olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı bir yan Star Wars hikayesi olacak. Söz konusu hikaye, Rogue One: A Star Wars Story öncesinde bir dönemi anlatacak.

Disney’in duyurduğu bir diğer proje ise Tom Hiddleston yine Loki rolünü üstleneceği dizi oldu. Bu projeye ilişkin dedikodular daha önce gündeme gelmişti. Şirketin portföyünde hâlihazırda The Mandalorian ve Monsters Inc. ile High School Musical’ın üzerine inşa edilen projeler bulunuyor.

Disney+ başarılı serilerden yararlanacak

Disney+ için başarılı serilerin ve projelerin gücünden yararlanmak, önemli bir iş planı olacak gibi görünüyor. Disney’in bünyesinde Marvel ve Lucasfilm gibi yapıların olması da, bu plana hatırı sayılır ölçüde katkı sağlayacağa benziyor. Netflix ve Amazon Prime Video gibi rakiplerinin karşısına kuvvetli bir şekilde çıkacağının işaretini veren Disney+’ın gerçek performansı içinse 1 yıl daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER