EğlenceManşetler

Disney+’tan Ben Gri için yeni tanıtım videosu

disney+ ben gri

Disney+ Ben Gri dizisini 16 Kasım’da izleyicilerle buluşturacak. Platform yeni orijinal Türk dizisinin yeni tanıtım videosunu paylaştı. Başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı dizi mutlu bir aile tablosuyla başlarken, hikaye beklenmedik bir yere evriliyor. Kızının başına gelen olayları çözmeye çalışan ünlü avukat Fuat (Timuçin Esen) esrarengiz bir olayın içine giriyor. İstemeden girdiği bu olaylar ise hikayeyi gerilim ve heyecan dolu yerlere sürüklüyor.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği ‘Ben Gri’nin yönetmen koltuğunda Yağmur Taylan ve Durul Taylan yer alıyor. Başrolünde Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Ebru Özkan, Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor.

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki 8 bölümlük dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını usta bir dille seyirciye aktaracak.

Disney+ Ben Gri öncesinde Kaçış ve Dünyayla Benim Aramda adını taşıyan orijinal Türk dizilerini izleyicilerle buluşturmuştu. Ben Gri, platformun abonelerine sunduğu üçüncü orijinal Türk dizisi olacak.

İLGİLİ HABERLER