EğlenceManşetler

Disney+’ın yeni orijinal Türk dizisi Arayış için bir fragman daha geldi

disney+ arayış

Disney+ Arayış ile orijinal Türk yapımlarına bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, özgün hikaye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper’in oturduğu dizinin resmi fragmanı da paylaşıldı.

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaştığı; Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı diziden yayınlanan fragman, seyirciye merak uyandıran mistik dünyanın görünmeyen yüzü hakkında ipuçları veriyor.

Disney+ yeni dizisinin hikayesini şu şekilde özetliyor: “Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.”

Disney+ Arayış’ı tüm dünyada izleyicilerle buluşturacak

Disney+ Arayış dizisini 14 Haziran’da tüm dünyada izleyicileriyle buluşturacak. Dün itibarıyla yayınlanan bir diğer orijinal Türk dizisi Aktris de tüm dünyada yayına girmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER