EğlenceManşetler

Disney+’ın yeni Türk dizisi Aktris için bir tanıtım videosu daha geldi

disney+ aktris

Disney+ Aktris adını taşıyan yeni orijinal Türk dizisini 31 Mayıs’ta izleyicilerle buluşturacak. Başrollerini Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı için dizi için geri sayım devam ederken, heyecanı artıracak yeni bir fragman paylaşıldı.

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Soner Caner’in oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı, başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yer aldığı gerilim-suç-mizah türündeki “Aktris” dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz ve Kaygılaroğlu’na Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler eşlik ediyor. 

Pınar Deniz’in hayat verdiği Yasemin Derin karakterinin farklı kimliklere bürünmüş hallerini gördüğümüz tanıtım hikayeye dair yeni detayları izleyicilerle paylaşırken nefesleri kesecek, sürükleyici bir dizinin sinyallerini veriyor. 

Disney+ Aktris dizisini Türkiye ile birlikte pek çok ülkede eş zamanlı şekilde yayına sokacak

Disney+ Aktris dizisini Türkiye ile eş zamanlı şekilde başka ülkelerde de yayına sokacak. Şirket daha önce yayınladığı orijinal Türk dizilerini ilk etapta sadece Türkiye’de izleyicilerle buluşturmuş ve daha sonra diğer ülkelerde yayına açmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER