EğlenceManşetler

Digiturk bir üyelik üzerinden dört ekrana ulaşacak

digiturk
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçtiğimiz günlerde güncellenen Digiturk Play mobil uygulamalarıyla alternatif ekranlardaki varlığını kuvvetlendiren Digiturk, doğrudan abonelerini hedefleyen ”Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” hizmetini kamuoyuna duyurdu. Digiturk’ün bu yeni hizmetinin odak noktasında platformun 2012’de devreye giren Digiturk IQ yer alıyor.

Digiturk-Yeni-logo

Digiturk’ün bu yeni hizmetini duyurduğu basın toplantısında konuşan şirketin pazarlama genel müdür yardımcısı Çağrı Dönmez, üyelerinin gelişen teknolojinin sağladığı eşsiz televizyon izleme ayrıcalığıyla buluşması için böyle bir hizmet sunmaya başladıklarını belirtti. Şirketin bugüne dek Türkiye’de hep ilklere imza attığını söyleyen Dönmez, ”Bir üyelik, dört ekran” standardıyla yeni bir dönemin kapılarını abonelerine açtıklarını ifade etti. Digiturk Pazarlama Direktörü Boysan Akkaya, ”Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde” ile Digiturk üyelerinin canlı maç yayınları dışında istedikleri tüm programlara ek ücret ödemeksizin bilgisayar, tablet, mobil telefon ve bilgisayarlarından ulaşabileceklerine belirtti.

Digiturk bu yeni döneme girerken mobil uygulamalarının sayısını da arttırdı. Doğrudan Digiturk üyelerine özel olan Digiturk IQ uygulaması sayesinde platformun aboneleri diledikleri yerden canlı televizyon yayınlarını, paketlerine dahil olan dizi ve filmleri izleyebiliyorlar. Uygulamadan tüm Digiturk üyeleri paketleri çerçevesinde yararlanabilirken, seç-izle kategorisinde yer alan bazı içerikleri kiralamak için IQ kutusuna ihtiyaç duyuluyor. Kullanıcılar platforma iOS ve Android uygulamalarına ek olarak www.digiturkiq.com.tr adresi üzerinden de erişebilecekler. Sisteme giriş yapmak için Digiturk üyelik bilgilerini girmek yeterli.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play Store

İLGİLİ HABERLER