Teknoloji

Digg iOS uygulaması güncellendi, Android uygulaması yolda

Digg, mevcut Digg ve Digg Reader servisleri için sunduğu çeşitli yeni işlevleri ve güncellemeleri duyurdu. iOS uygulamasında bazı oynamalar yapan şirket Android uygulamasının da yakında çıkacağını duyurdu.

digg-ios-uygulama-150813

iTunes App Store’da yayınlanan iOS uygulama güncellemesi Digg Reader altına “Popüler” adını taşıyan yeni bir sekme getiriyor. Ayrıca herhangi bir Digg Reader sekmesinde sadece okunmamış başlıkları seçmek de yenilikler arasında bulunuyor. Kullanıcılar getirilen yeni ayarlar sayesinde yalnızca okunmamış başlıklar içeren klasör ve beslemeleri görüntüleyebiliyor; besleme veya klasörleri doğrudan uygulama içinden silebiliyor. Bunlara ek olarak Digg, Readability’yi de desteklenen servisler arasına ekledi.

digg-ios-uygulama-150813-2

Mobil web tarayıcısı için de bazı değişiklikler yapıldı, böylelikle Digg Reader mobil web tarayıcıları için de daha uyumlu bir ürün hâline geldi. Digg’in belirttiğine göre yeni kullanıcı arayüzü iOS uygulamasının ve çok yakında çıkarılacak Android uygulamasının tasarımını yansıtır duruma geldi.

Öte yandan şirket çevrim dışı kullanım ve depolama, Reader’a-ekle yer imleme aracı gibi özellikleri ekleyeceğinin de sözünü verdi. Son olarak, YouTube ve SoundCloud gibi sitelerden yerleştirilen HTML5 tabanlı medyalar için tam destek sunulmaya başlandı.

İlgili >> iTunes App Store (Digg), Digg Blog

İLGİLİ HABERLER