EğlenceManşetler

Diablo Immortal oyuncularla buluşmaya başladı

diablo immortal

Oyun severlerin merakla beklediği Diablo Immortal sonunda oyuncularla buluşmaya başladı. Blizzard Entertainment’ın meşhur Diablo serisinin yeni oyunu Diablo Immortal, türe şekil veren aksiyon rol yapma serisinin karanlık ruhunu çok oyunculu çevrimiçi dünyaya taşıyor. Oyun hiçbir özelliğinden taviz vermeden oynaması ücretsiz olan bir mobil deneyim sunuyor.

Diablo Immortal, oyunculara ister tek başlarına ister diğer oyuncularla birlikte maceraya atılabilecekleri destansı hikâye modunda kapsamlı bir hikâye ve devasa bir dünyada birçok derinlikli sosyal mekanik sunarak Blizzard’ın bugüne kadar çıkardığı en büyük Diablo oyunu olma özelliğini taşıyor.

Oyunda Diablo II: Lord of Destruction ve Diablo III arasında geçen yeni bir hikâye anlatılıyor. Diablo Immortal sekiz eşsiz bölge ve altı güçlü sınıf (Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Wizard ve Necromancer) ile geliyor. Çıkıştan sonra oyuna yeni sınıflar eklenecek. Buna ek olarak, oyun her yıl çok sayıda zindan ve bölgeyle yenilenecek.

Düzenli olarak eklenen oyun içi etkinlikler gerçekleştirilecek. Battle Pass ve kozmetik güncellemeler de oyuncularla buluşacak. Eşya üret ve hayatın hiç durmadığı merkez şehir Westmarch’ta diğer iblis avcılarıyla ticaret yapabilir; grup mücadelelerini tamamlamak için en fazla 8 oyunculu savaş grupları kurabilir veya 100’e kadar üyesi olabilen klanlara katılabilir; sonu gelmeyen taraf tabanlı PvP sistemi Cycle of Strife ile savaşlara girilebilecek. Altı sınıfın her biri için oyun deneyimini değiştiren yığınla efsanevi eşya ve set eşyaları da oyunculara sunulacak.

Diablo Immortal, Android ve iOS mobil cihazlarında AAA deneyimi sunmak için akıcı dokunma kontrollerine sahip. Ayrıca Battle.net üzerinden Windows PC’de açık beta sürümüyle mevcut. Üstelik çapraz oyun ve ortak ilerlemeyle oyuncuların maceralarına rahatça devam edebilmelerine imkân tanıyor. Oyuncuların ilerlemeleri açık betanın sonunda sıfırlanmayacak.

İsteğe bağlı oyun içi satın alım yapsa da yapmasa da tüm oyuncular hikâyenin tamamını, tüm karakter sınıflarını, görevleri, bölgeleri ve zindanları ücretsiz deneyimleyebilecek. Ayrıca Diablo Immortal için ön kayıt yapan oyuncu sayısının 35 milyonu aşmasını kutlamak adına başlangıç eğitimini tamamlayan tüm oyunculara ışıl ışıl Horadrim kozmetik seti hediye edilecek.

İLGİLİ HABERLER