Eğlence

Diablo Immortal ile Diablo mobil cihaz ekosistemine adım atıyor

diablo immortal

Blizzard, BlizzCon 2018‘de popüler oyunu Diablo’yu mobil cihazlara getireceğini açıkladı. “Tam teşekküllü bir aksiyon RPG’si” olarak tanımlanan oyun Diablo Immortal adını taşıyacak. Diablo II: Lord of Destruction’ın bıraktığı yerden devam edecek olan oyun, hem iOS hem de Android’de oyuncularla buluşacak.

Devasa ölçekte çok oyunculu bir aksiyon oyunu olan Immortal’da oyuncular gruplara girip çıkabilecek, dinamik etkinliklerde güçlerini test edebilecek, Oyunda keşiş, büyücü, haçlı, ruh çağıran, kötü ruh avcısı ve barbar gibi sınıflar bulunacak. Blizzard oyunun beta sürümü için kayıtları toplamaya da şimdiden başladı.

Blizzard uzun süredir Diablo’nun geleceğiyle ilgili adımları konusunda sessizdi. Ancak şirketin verdiği iş ilanlarında geçen “duyurulmamış Diablo projesi” ibaresi, bazı şeylerin yolda olduğunu göstermişti. 2012’de PC için yayınlanan ve kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşan Diablo III, daha sonra konsollara taşınmıştı. Diablo III’ün konsol açılımındaki en yeni durak da Nintendo Switch oldu.

Diablo Immortal NetEase ile birlikte geliştirildi

Blizzard, Diablo Immortal için NetEase ile birlikte çalışıyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, oyuna düzenli olarak yeni karakterler ve hikayeler eklenecek ve bu sayede oyunculara sürekli yaşayan, canlı bir deneyim sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER