Eğlence

Diablo Immortal Exynos işlemcili Samsung telefonlarda oynanamıyor

diablo immortal

Diablo Immortal uzun bir bekleyişin ardından kısa süre önce iOS, Android ve PC’de oyuncularla buluşmuştu. Ancak bazı Samsung telefon sahipleri hâlihazırda oyunu oynayamıyor. Sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlarda oyuncuların teknik problemler nedeniyle oyunu oynayamadıkları görülüyor.

Söz konusu Samsung cihazlarının ortak özellikleri ise şirketin kendi tasarımı olan Exynos işlemcileri taşımaları. En belirgin problemin ise oyundaki dokuların düzgün şekilde yüklenmemesi olduğu ifade ediliyor.

Konuyla ilgili olarak Blizzard’ın Reddit’te paylaştığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Exynos işlemcili Samsung Galaxy cihaz sahiplerinin karşılaştıkları sorunları incelemeye devam ediyoruz. Şu an için sorunu giderene kadar bu cihazlara oyunun indirilmesini engelleme yolunu seçebiliriz. Bu problemden dolayı özür diliyoruz. En kısa sürede sorunu düzeltmek için çalışıyoruz.”

Diablo Immortal oynanamayan cihazlar arasında Galaxy S10, Note 10 ve A51 5G gibi eski cihazlar bulunuyor. Ancak doku probleminin S22 gibi cihazları da etkilediği belirtiliyor. Samsung’un Qualcomm işlemcili telefonlarında ise herhangi bir sorun söz konusu değil.

İLGİLİ HABERLER