Eğlence

Diablo Immortal’ın çıkış tarihi belli oldu

diablo immortal

Blizzard’ın mobil cihazlar için yeni bir Diablo oyunu üstünde çalıştığı biliniyordu. Söz konusu oyunun çıkış tarihi nihayet belli oldu. Diablo Immortal adını taşıyan oyun 2 Haziran’da iOS, Android ve şaşırtıcı şekilde PC’de oyuncularla buluşacak. Oyunun PC’ye “açık beta” etiketiyle geleceğini belirtmekte fayda var.

Blizzard’dan verilen bilgiye göre, Immortal’da çapraz oyun ve çapraz ilerleme desteği sunulacak. Oyun PC üzerinde kumanda ve klavye ile de oynanabilecek.

Kronolojik olarak Diablo II: Lord of Destruction’dan sonra geçecek oyunu oynamak için bir ücret ödemek gerekmeyecek. Oyun sadece çevrimiçi ortamda oynanabilecek. Geliştirme ekibi tarafından verilen bilgiye göre; oyuna sürekli olarak yeni karakterler, hikayeler ve ekstra içerik eklenecek. Böylelikle oyunculara “yaşayan, nefes alan ve sürekli gelişen” bir deneyim yaşatılması amaçlanıyor.

Buraya tıklayarak oyun için şimdiden ön kayıt yaptırmak mümkün.

Diablo Immortal, Blizzard’ın önümüzdeki dönemde yayınlayacağı tek oyun olmayacak. Şirket World of Warcraft’ın yeni mobil oyunu üstünde çalışıyor. Overwatch 2 için kapalı beta süreci 26 Nisan’da başlayacak. Diablo IV için şirket içi testler de devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER