Eğlence

Diablo III 15 Mayıs’ta satışa çıkıyor

Diablo serisinin oldukça uzun zamandır beklenen en yeni oyunu Diablo III’ün piyasaya çıkışına dair detaylar resmen açıklandı. Oyunun üreticisi olan Blizzard tarafından yapılan açıklamada, Diablo III’ün 15 Mayıs’ta satışa sunulacağı belirtildi. Oyunun dijital versiyonunun ön satışı şimdiden başladı bile. Oyunun normal versiyonu 59.99 dolardan, yanında bir çok ekstrayı içeren koleksiyonculara özel versiyonu ise 99.99 dolardan satışa çıkacak.

Koleksiyonculara özel versiyondaki ekstra içerik ise oyunun hayranlarını çok sevindirecek şeyleri içinde barındırıyor. Söz konusu versiyonda oyun DVD’sinin yanı sıra, oyunun yapım aşamalarını gösteren iki disklik bir BluRay/DVD disk seti, oyunun müziklerinin bulunduğu bir CD, ”Diablo III’ün Sanatı” isimli 208 sayfalık bir kitap, Diablo’nun eski oyunlarının bulunduğu 4 GB’lık bir flash disk gibi ekstralar yer alıyor.

Bu özel versiyonu alanlar, Diablo III’ün dışında World of Warcraft ile StarCraft II: Wings of Liberty’nin de özel oyun içi içeriğine erişme şansına sahip olacaklar. Oyunun basılı versiyonu 15 Mayıs’ta ABD, Kanada, Avrupa, Güney Kore, Güneydoğu Asya, Avusturalya, Yeni Zelanda ile Çin’in Tayvan, Macau ve Hong Kong bölgelerinde satışa sunulacak. Dijital versiyon ise bu ülkelere ek olarak Meksika, Brezilya, Arjantin ve Şili de 15 Mayıs’ta satışa sunulacak. Oyunun basılı kopyası bu ülkelerde 7 Haziran’da, Rusya ile eş zamanlı olarak piyasaya çıkacak.

İlgili – Slashgear

İLGİLİ HABERLER