Eğlence

Diablo 4, Steam’de bir haftalığına ücretsiz

diablo 4 steam

Blizzard Entertainment, popüler aksiyon-rol yapma oyunu Diablo 4‘ü Steam platformu üzerinde bir hafta boyunca ücretsiz oynanabilir yaptı. Bu fırsat, Steam kullanıcılarına 28 Kasım günü Türkiye saatiyle 21.00’e kadar sürecek.

Bu özel dönemde oyuncular, Diablo 4‘ü 20’nci seviyeye kadar oynayabilirler, bu da yaklaşık sekiz saatlik bir oyun deneyimi anlamına geliyor. Blizzard, bu süre zarfında oyuncuların oyunu deneyimlemelerini ve 28 Kasım tarihinde sona erecek olan %40’lık indirimden faydalanmalarını umuyor.

Diablo 4, 10 milyondan fazla oyuncusu ile Blizzard’ın gelmiş geçmiş en hızlı satış yapan oyunlarından biri olmuştu. Yine de, çıkış sonrasında gelen bazı güncellemeler nedeniyle bazı hayranlardan tepkiler alınmıştı. Buna karşılık Blizzard, Diablo 4‘ü düzenli olarak yeni içerikler ve yamalarla güncellemeye devam ediyor. Oyunun ilk genişleme paketi olan Vessel of Hatred’ın 2024 yılında yayınlanması bekleniyor.

IGN Türkiye, Diablo 4 için yapmış olduğu incelemede oyunu 10/10 puanla değerlendirerek, serinin geçmişten bugüne taşıdığı iyi ve kötü noktaları sindirip, yeni dönemin hızlı oynanışını ve uzun hikaye örgülerini benimsediğini vurgulamıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER