Eğlence

Diablo IV’ün çıkışı öncesi son beta: “Server Slam”

diablo 4

Diablo 4, resmi lansmana kısa bir süre kala yeni bir beta sürümü ile karşımıza çıkıyor. Perşembe günü gerçekleştirilen Diablo IV canlı yayını sırasında, geliştiriciler üçüncü bir beta düzenleyeceklerini duyurdular.

12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan açık beta, “Server Slam” olarak adlandırıldı ve oyuncuların sunucuların dayanıklılığını test etmeleri amacıyla olabildiğince çok oyuncunun giriş yapması hedefleniyor. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan resmi lansmana hazırlık niteliğinde olan bu beta sürümü, önceki beta sürümlerinden alınan geri bildirimlerle güncellenmiş olacak. Önceki betalarda yapılan ilerlemelerin ve bu betada yapılacak ilerlemelerin resmi oyuna aktarılmayacağı da belirtildi.

Beta sürümünde seviye sınırı hala 20 olacak ve daha önceki içeriklerle aynı olacak. Tüm sınıflar kullanılabilir olacak ve dünya patronu Ashava’yı yenen oyuncular, özgün bir “at zırhı” ödülü kazanabilecekler. Bu beta, ilk iki beta sürümünden alınan geri bildirimlerle yapılan güncellemeler ve düzeltmeleri de içerecek.

İlginç bir şekilde, bu yeni beta, Tears of the Kingdom adlı çok beklenen oyunun lansmanı ile aynı hafta sonu gerçekleşecek. Beta sürümünün amacının mümkün olduğunca çok oyuncuyu çevrimiçi olarak toplamak olduğu düşünüldüğünde, bu durum rekabet açısından oldukça cesur bir hamle olarak görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER