Eğlence

Diablo IV için beklenen çıkış tarihi açıklaması geldi

diablo 4

Activision Blizzard, pazar günü yaptığı açıklamada popüler zindan tarama oyun serisinin bir sonraki büyük sürümü olan Diablo IV‘ün 2023’te piyasaya sürüleceğini duyurdu. Piyasaya sürüldüğünde Diablo 4 PC, Xbox Series X / S, Xbox One, PS5 ve PS4’te mevcut olacak. Oyun tüm platformlarda çapraz oynama ve ilerleme desteğine sahip olacak. Ve tabii ki, önceki Diablo oyunlarında olduğu gibi yine kan gövdeyi götürecek.

Activision Blizzard; büyücü, barbar, druid ve rogue gibi daha önce duyurulan sınıflara ek olarak beşinci oynanabilir sınıf olan Necromancer’ı da tanıttı. Şirket, konuyla ilgili bir basın açıklamasında, “Agresif iskelet Savaşçılar, hızlı saldıran Avcı Erler, kılıç ve tahta Savunucuları veya tırpan kullanan Biçiciler ile savaşın.” dedi. “Skeleton Mages ile onlara gölge, soğuk ve kurban sihirleri aşılayan bir dizi büyüyü serbest bırakın. Tankçı Kemik Golemleri, sağlık çalan Blood Golem’leri ve şarj eden Demir Golemleri alana sürün. Ya da güçlerini emmek için hepsini feda edin.”

Diablo 4 öncesinde Diablo Immortal gelmişti

Bu haber, ayın başlarında akıllı telefonlar ve PC’ler için çıkmaya başlayan, oynaması ücretsiz Diablo Immortal‘ın piyasaya sürülmesinden hemen sonra geldi. Bu oyun ile ilgili olarak, en iyi teçhizatı almanın ne kadara mal olabileceği konusunda birtakım incelemeler de çıktı.  2012’de çıkan Diablo III de, başlı başına zorlu bir çıkış yapmıştı. Umarız Activision Blizzard için, Diablo IV de benzer şekilde zorlu bir çıkış olmaz.

Bu arada Activision Blizzard, Overwatch 2 PVP’nin 4 Ekim’de dağıtıma çıkacağını ve oynamanın ücretsiz olacağını duyurdu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER