EğlenceTeknoloji

Devolver MaxPass Plus etkinliğinde duyurusu yapılan tüm oyunlar – Video

devolver maxpass plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Devolver Digital; abonelikler, bir hizmet olarak oyunlar ve hatta NFT’ler konusunda çekimler yaparak oyun endüstrisine yönelik sınır tanımayan bir hiciv tokadıyla E3’e geri döndü. “Hizmet olarak para kazanmanın yeni dönemi” olarak nitelendirilen ve Devolver MaxPass Plus olarak adlandırılan sahte vitrin, kötü şöhretli Devolver yöneticisi Nina Struthers ve yardımcılarının yeni hizmetinin gülünç erdemlerini övenleri içeriyor.

Ancak E3’ün (şimdiye kadarki) en eğlenceli bölümü olmasının yanı sıra, yayıncı bazı yeni oyun duyurularına da yer verdi. İşte aralarında en dikkate değer olanları:

Trek to Yomi

Bunlardan ilki, sinema tadında bir fragmanla sunulan Trek to Yomi oldu. Siyah-beyaz oyun, kasabasını ve sevdiği insanları tüm tehditlere karşı korumaya yeminli genç bir samurayı konu alıyor. Oyun 2022’de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ve Xbox One’a geliyor.

Wizard with a Gun

Wizard with a Gun, sihir ve silahlarla donanmış tehlikeli yaratıklarla yüzleştiğiniz bir çevrimiçi kooperatif sanal alan hayatta kalma oyunu olarak unvanının hakkını veriyor. 2022’de PC ve konsollara geliyor.

Inscryption

Inscryption, deckbuilding tarzı oyunu haydut oyunlarında gördüğümüz türde mekanikler, kaçış odası tarzı bulmacalar ve psikolojik korku ile birleştiriyor. Pony Island ve The Hex‘in yapımcısına ait olan oyun bu yılın ilerleyen zamanlarında PC’ye geliyor.

Devolver Tumble Time

Hicivli fragmana rağmen Devolver Tumble Time aslında, Devolver Games’ten bir dizi karakter içeren gerçek bir fizik tabanlı bir bulmaca oyunudur. Bu, mobil cihazlara gelen ücretsiz bir oyundur. Ancak muhtemelen oyuncuların izleyeceği reklamlar olacaktır, ne de olsa hiçbir şey gerçekten ücretsiz değildir.

Demon Throttle

Demon Throttle, Gato Roboto’nun yaratıcısı olan geliştirici Doinksoft’un 8 bitlik bir oyunudur. Eski tarz bir oyun olmasının yanı sıra onu öne çıkaran şey, yalnızca bir Nintendo Switch’e özel olmaması, Special Reserve Games’den tamamen fiziksel bir sürüm olmasıdır.

İLGİLİ HABERLER