EğlenceTeknoloji

Detroit: Become Human PC versiyonunun çıkış tarihi belli oldu

detroit: become human
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Detroit: Become Human uzun bir bekleyişin sonunda PC oyuncularıyla buluşuyor. Oyunun geliştiricisi Quantic Dream, oyunun Windows versiyonunun 12 Aralık’ta Epic Games Store üzerinden indirilebileceğini açıkladı. Oyunun ön sipariş dönemi ise şimdiden başlamış durumda. Oyuna sahip olmak isteyenlerin 142 TL ödemesi gerekiyor.

Quantic Dream, Detroit: Become Human’ın PC deneyiminin oyunun PlayStation 4 versiyonuyla birebir aynı olmayacağının altını çiziyor. Oyunun arayüzü PC aksesuarlarının hızından yararlanmak amacıyla yeniden tasarlanırken, güçlü donanımlarda 4K oyun deneyiminin yaşanabileceği de vurgulanan noktalar arasında bulunuyor.

Detroit: Become Human’ın en önemli yönü olarak ise “tekrar oynanılabilirlik” öne çıkıyor. Oyuncular Connor, Kara ve Markus gibi karakterler için birbirinden farklı yolları seçebiliyor. Alternatiflerin çokluğu, oyuna bir süre sonra başka bir deneyimle devam etmeyi de mümkün kılıyor.

Detroit: Become Human, geçtiğimiz yıl nisan ayında PlayStation 4’te oyuncularla buluşmuştu. Oyunda oyuncular 2038 yılına yolculuk yapıyor ve insanların androidler ile birlikte yaşadığı bir dünyaya adım atıyor. Oyunda oyuncuların kontrol ettikleri karakterler olan Connor, Kara ve Markus’un da birer android olduğunu belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER