Eğlence

Destiny’nin resmi çıkış fragmanı yayınlandı

destiny-beta-250714

Oyun severlerin heyecanla beklediği Destiny, birkaç hafta içinde yayınlanacak. Oyunun yapımcısı Bungie, kalan sürede heyecanı biraz daha artırmak adına oyunun resmi çıkış videosunu yayınladı. Fenomen mertebesine ulaşan Halo serisinin arkasındaki isim olan Bungie tarafından geliştirilen oyunun yayın ve dağıtım sürecinde Activision da önemli bir rol üstleniyor. Destiny RPG ve FPS özelliklerini “mitik bilim kurgu” karakterini taşıyan bir açık dünya kurulumu içinde sunuyor.

Paylaşılan son fragman sayesinde oyun severler 9 Eylül tarihinde kendilerini nelerin beklediği konusunda daha somut bir fikir edinebiliyor. Destiny bu tarihte Xbox One, Xbox 360, PS3 ve PS4 için yayınlanacak. Fragmanda Destiny’nin geniş kapsamlı oyuncu seçim özellikleri, dövüş sahneleri ve pürüzsüz çoklu oyun deneyimi gibi özellikleri net biçimde görülüyor.

Destiny’nin beta sürümü geçtiğimiz ay önce PS4 ve PS3 için yayınlanmış, ardından da Xbox One veya Xbox 360 sahibi Xbox Gold Live üyeleri beta sürümünü indirmişti. 26 Temmuz tarihinde oyunu oynayanlara da katılımlarından dolayı özel bir ödül verilmişti. Destiny’nin ön satış süreci de çevrim içi ortamda devam ediyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER