EğlenceTeknoloji

Destiny 2 xCloud ile iOS ve Android’e geliyor

destiny 2 xcloud

Popüler oyunlardan Destiny 2 yakında Microsoft xCloud aracılığıyla iOS ve Android üzerinde de oynanabilecek. Microsoft’un yeni bulut oyun servisi xCloud sayesinde oyun severler oyunlara bulut üzerinden rahatlıkla erişebilecek.

Microsoft, Destiny 2’nin eylül ayında Xbox Game Pass’e geleceğini ve oyunun “Ultimate Edition” isimli versiyonunun xCloud’un bir parçası olacağını daha önce doğrulamıştı. Bu özel versiyonun sahibi olanların xCloud desteği sayesinde oyunu iOS ve Android cihazları üzerinde de oynayabileceği belirtiliyor.

Destiny 2 ve tüm genişleme paketlerine Xbox Game Pass aracılığıyla ücretsiz olarak erişilebilecek. Oyunun Beyond Light adını taşıyan en yeni güncelleme paketi de Xbox Game Pass abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Bu paket 22 Eylül’de yayınlanacak.

Destiny 2 oyuncuları için xCloud desteğiyle oyunu iOS ve Android üzerinde de oynayabilecek olmanın sevindirici bir gelişme olduğu söylenebilir. Büyük ihtimalle eylül ayında faaliyete geçmesi beklenen xCloud ile popüler Xbox ve PC oyunlarına mobil cihazlar üzerinden de erişilebilecek.

İLGİLİ HABERLER