Eğlence

Destiny 2: “The Final Shape” ile oyuna heyecan katan yeni silahlar, süper güçler ve düşmanlar

Destiny 2, ışık ve karanlık arasındaki savaşın başlamasıyla birlikte, The Traveler’ın yardım çağrısına yanıt vermeye hazırlanıyor. Bu destansı hikaye, Destiny oyuncuları için ışığın bir kaynağı olarak gökyüzünde hareketsiz duran gizemli bir varlık olan The Traveler’ın etrafında dönüyor.

27 Şubat’ta yapılacak güncellemeyle, The Traveler’ın içine zaten girmiş olan gizemli düşman The Witness’ı yenmek için Destiny 2 oyuncularının içeri girmesi gerekecek. İlk lineer destinasyon olan Pale Heart içeride sizi bekliyor.

“The Final Shape” güncellemesi, oyunun neredeyse 10 yıllık tarihinde görmediğimiz bir şey olan yeni düşmanlar, mekanlar ve silahlar sunacak. Yeni düşmanlar arasında Subjugators bulunacak, bu da oyuncuların hem Stasis hem de Strand etkileriyle mücadele etmeleri gerekeceği anlamına geliyor. Fakat yeni Arc, Solar ve Void süperleri sayesinde karşılık verebilecekler.

Yeni Warlock süperinde güneş enerjisinin kullanılması, orijinal Destiny’den Radiance’a geri dönüş anlamına geliyor. Titanlar, düşmanlara fırlatılabilen çoklu boşluk baltalarını içeren bir boşluk süper alacak. Avlananlar yeni Arc süperiyle birlikte yeni kombolar ve yanıp sönmelerle oynayabilecek.

Eski favoriler de geri dönüyor. Red Death, Dragon’s Breath ve Khvostov gibi silahlar yeniden oyuna dahil olacak. Yeni Tessellation egzotik Fusion Tüfeği bile kendi hasar tipinize uyacak.

Cayde-6, Destiny 2’nin sevimli Exo Hunter’ı, The Final Shape için geri dönecek. Firefly ve Castle yıldızı Nathan Fillion tarafından seslendirilen Cayde-6, oyunda önemli bir rol üstlenmeye devam edecek.

Mücadele sona erdikten sonra, oyuncuların The Final Shape baskınında The Witness ile yüzleşmeleri gerekecek. Bungie, 2024 boyunca Destiny 2 içeriğinin üç yeni “bölümünü” yayınlayacak. Bunlar, tipik sezonlardan daha büyük içerik düşüşleri içerecek.

Ayrıca, salı günü Cadının Mevsimi’nin lansmanı da gerçekleşti. Bu, Eris Morn’un hikayesine odaklanıyor. Ayrıca Destiny 2‘nin crucible modları için yeni bir Vex tarzı oyuncu-oyuncuya harita içeriyor.

Işık ve karanlık arasındaki savaşın bu destansı sonuna hazırlanın. The Final Shape, Destiny 2’nin bu sürükleyici evrenine gerçekten heyecan verici bir son katacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER