EğlenceTeknoloji

Destiny 2’nin yeni bölümünün başlangıç tarihi belli oldu

bdestiny 2

Destiny 2 oyuncularını önümüzdeki yıl bekleyen yeni maceraya dair bilgiler sonunda ortaya çıktı. Oyunun geliştiricisi Bungie tarafından açıklanan detaylar, Destiny 2’nin serinin ilk oyununa kulak verdiğini gösteriyor. “Beyond Light” adını taşıyan yeni bölüm, 22 Eylül’de başlayacak.

Beyond Light’ta ilk Destiny oyununda ana karakterlerden biri olan The Stranger, yeni Fallen düşmanı Eramis’e karşı Guardians’a yardım etmeye gelecek. Darkness ise oyuncuların Shadowkeep’te gördüğüne benzeyen piramit gibi bir gemiyle yeniden ortaya çıkacak. Daha önce Darkness’in kazandığı bir senaryoya şahit olan The Stranger, bunun tekrarlanmaması için çalışacak.

Şu an için tüm detaylar bilinmese de, oyuncular Darkness’i Stasis gibi yeteneklerle yönlendirecek ve Jüpiter’in uydusu Europa’da maceralara atılabilecek. Bungie, oyundaki içerikler konusunda da daha agresif bir rotasyon planlıyor. Fazla kullanılmayan aktivitelerin zaman zaman kasaya atılacağı ve yeniden ortaya çıkarılacağı belirtildi. Bungie’den Luke Smith, orijinal Destiny’deki Vault of Glass baskınlarının geri dönebileceğinin ipucunu verdi.

Beyond Light, yeni nesil oyun konsollarını hedeflemesi açısından da önem taşıyor. Bungie, bu bölümde oyunculara daha gelişmiş deneyim ve süreklilik vadediyor. Destiny 2’yi yeni nesil oyun konsollarında 4K 60fps çözünürlükle oynamak mümkün olacak.

Buna ek olarak, oyuncuların ve arkadaşlarının yıllardır biriktirdiği içerikler de yeni nesil konsollara taşınabilecek. Konsollarda nesiller arası çapraz platform desteği de sunulacak. Böylelikle PS4 veya Xbox One sahiplerinin yeni nesile geçmesini beklemeye gerek kalmadan ortak oyun oynanabilecek.

Destiny 2 macerası daha uzun bir süre boyunca devam edecek. Beyond Light’ı takip edecek The Witch Queen ve Lightfall bölümlerinin duyurusu daha önce yapılmıştı. Bu bölümler sırasıyla 2021 ve 2022’de başlayacak. Kısacası, yakın zamanda Destiny 3’le tanışmak pek olası görünmüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER