EğlenceTeknoloji

Destiny 2 güncellemesinin detayları çok yakında açıklanacak

bdestiny 2

Bungie, beklenen büyük Destiny 2 güncellemesinin detaylarını yakında açıklamaya hazırlanıyor. Bunun için önce biraz sahneyi ısıtmak ve heyecanı artırmak isteyen şirket, Destiny’nin Instagram hesabında bir video paylaştı. Söz konusu videoyla birlikte oyunun yeni güncellemesinin detaylarının 9 Haziran’da duyurulacağı açıklandı. Duyuru, Türkiye saatiyle 19:00’da yapılacak.

Bu duyuruya eşlik eden video kısa olsa da, oyuncuları bekleyenler konusunda önemli ipuçları barındırıyor. Bu noktanın ardından Destiny 2’yi ve Shadowkeep genişleme paketini oynamayanlar için “spoiler” niteliğinde bilgiler olacağını şimdiden belirtmekte fayda var.

Paylaşılan videoda bir müttefik ve felaket habercisi olan Eris Morn, Jüpiter’in uydusu Europa’da zorlu hava koşullarında birini ararken görülüyor. Morn’un Karanlık’ın arsız güçlerine olan takıntısı ve Shadowkeep’teki maceraları, sizi ve Eris’i Europa’daki bir piramitin içine götürüyor. Bu piramit, Destiny 2’nin orijinal hikayesinin sonunda gösterilen Karanlık’ın gemilerine benziyor. Karanlık geliyor ve Eris’in Karanlık ile mücadelede önemli bir rol oynayacağı düşünülüyor.

Yeni hikayenin oyunun oynanışında ne gibi değişiklikler getireceği konusunda şimdiden bir şey söylemek değil. Ancak Europa’da heyecanlı görevlerin oyuncuları beklediği tahmini şimdiden yapılabilir. Shadowkeep’e kıyasla daha iddialı olacağa benzeyen Destiny 2 güncellemesinin detayları için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER