EğlenceManşetler

Derleme: Apple’ın iPod etkinliğinde neler oldu?

Apple’ın her yıl Eylül ayında düzenlemeyi gelenek hâline getirdiği müzik temalı iPod etkinliği bu yıl fazlaca aceleci bir şekilde 1 Eylül’de gerçekleştirildi. Daha önce Teknoblog’a ve diğer teknoloji bloglarına düşmüş olan dedikoduların birçoğunun gerçeğe dönüştüğünü gördük.

iPod serisinde büyük yenilikler olurken, uzunca bir süredir konuşulan sosyal ağ servisi de Ping adıyla karşımıza çıktı. Apple TV’nin güncellenip iTV adıyla tekrar çıkacağı dedikodusu da adı dışında gerçeğe dönüştü. Bunun yanı sıra iOS 4.1’in gelecek hafta iPhone ve iPod touch’lara ulaşacağını, iPad’e özel iOS 4.2’nin de Kasım ayında çıkacağını öğrenmiş olduk.

Apple’ın 1 Eylül iPod etkinliğinde sunduğu yeniliklere daha yakından bakmak isteyenler, 1 Eylül akşamı Teknoblog’a girdiğimiz yazılara göz atabilirler. Tüm bu yazıları sizin için aşağıda derledik:

Bu arada tüm yenilikler duyurulduktan sonra sahneye çıkan Coldplay solisti Steve Martin’in verdiği mini konser de oldukça güzeldi. Apple’ın bir basın toplantısını ilk kez canlı yayınlaması da ilginç ancak bir o kadar da sevindirici bir gelişmeydi. Yayında nadiren takılmalar yaşandı, ancak tahmin ettiğimiz onca yüklenmeye rağmen oldukça iyi işledi. Canlı yayın sayesinde biz de gelişmeleri Twitter hesabımızdan ve blog yazılarıyla anında okuyucularımıza aktarmış olduk.

İLGİLİ HABERLER