Teknoloji

DenizBank ve Hepsiburada’dan çevrimiçi alışveriş kredisi iş birliği

denizbank hepsiburada

DenizBank ve Hepsiburada, internet üzerinden alışveriş deneyimini güçlendirmek adına önemli bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği çerçevesinde Hepsiburada kullancıları, DenizBank’ın müşterisi olmasalar bile, Hepsiburada’daki alışverişleri için istedikleri takdirde çevrimiçi kredi kullanabilecek. Kredili alışverişler Hepsiburada’nın internet sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden yapılabilecek.

Bu iş birliğinde kredi imkanından yararlanan Hepsiburada kullanıcılarına ekstra bir ücret yansıtılmıyor. Ancak kredi imkanından yararlanabilmek için de Hepsiburada’daki alışveriş sepetinin toplam değerinin 750 ila 15 bin TL arasında olması gerekiyor.

Hâlihazırda Denizbank müşterisi olan kullanıcılar; kredi başvurularının onaylanmasının ardından kendi evraklarını çevrimiçi ortamda onaylayarak kredi imkanından anında yararlanabiliyor. İlk defa DenizBank müşterisi olacak kullanıcılara için ise kredi cevabının anında verilmesinin ardından, gerekli evrakların ve imzaların alınabilmesi için adreslerine kurye randevusu atanıyor. Bununla birlikte alışveriş kredisine ait dokumanlar çevrimiçi ortamda kolayca tüketicinin kendisi tarafından onaylanabiliyor. Ek olarak, DenizBank’tan ilk kez kredi kartı çıkararak alışverişlerini gerçekleştiren tüketicilere de ilk iki alışverişte 50’şer TL indirim sunuluyor.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ

Online Alışveriş Kredisi kapsamında Hepsiburada’da oluşturulan sepette seçili ürünler için 12 aya kadar vade farksız “sıfır faiz” fırsatından yararlanmak mümkün. Online Alışveriş Kredisi’nde geri ödeme için uygulanabilecek en uzun vade süresi ise 60 ay.

Denizbank ve Hepsiburada yöneticileri: Alışveriş deneyimini rahatlatıyoruz

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, Hepsiburada’yla yaptıkları anlaşmayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “DenizBank olarak bankacılıktaki birikimimizi, insan ile teknoloji arasında köprü kurmak için kullanıyoruz. Kendimize ‘Yarının müşterisi ne ister’ diye soruyor, teknolojinin artan imkanlarını günlük yaşamın parçası haline getirerek müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırıyoruz. Giderek artan ivmesiyle ülkemizde önemli bir potansiyeli barındıran e-ticaret alanında bugün önemli bir adım atıyor, tüm Türkiye sathında ve bölgesinde lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile alışveriş deneyimini daha rahat hale getiriyoruz. Artık Hepsiburada’dan yapılacak alışverişlerde DenizBank hesabı olsun olmasın herkes, şubeye gitmeden, ek masraf ödemeden, ihtiyacın oluştuğu anda kredi imkanından faydalanabilecek. Bir kez daha insanlarımızı zahmetten kurtaracak, sektöre güç kazandıracak bir yeniliğin altına imzamızı atmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ ise Denizbank ile yaptıkları anlaşmayı şu sözlerle değerlendirdi: “Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre platformumuzu sürekli yenilemeyi, sunduğumuz ürün ve hizmetleri genişletmeyi sürdürüyoruz. Hepsiburada olarak yaptığımız yatırım ve yeni atılımlarla Türkiye’de online alışverişin öncüsü olmaya devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz her iş birliğiyle amacımız; müşterilerimize aradıkları her şeyi evlerinin konforunda, kolaylıkla bulabilecekleri, uçtan uca mükemmel bir online satın alma deneyimi sunmayı sürdürmek. Aynı zamanda müşterilerimizi ihtiyaçlarını ertelemeden istedikleri ürünlerle hızlı bir şekilde buluşturmak bizim için çok önemli. Bu bakış açısıyla da bir yandan ürün çeşitliliği sunarken öte yandan da bu çeşitliliği müşterilerimize en uygun finansal çözümlerle sunmak için çalışıyoruz. DenizBank ile başlattığımız Online Alışveriş Kredisi çözümüyle, müşterilerimizin günlük münferit ihtiyaçlarının yanı sıra; ev kurma, doğum, okul alışverişi ve özel günler gibi finansal açıdan desteğe ihtiyaç duydukları dönemlerde de onların yanında oluyoruz. Müşterilerimiz beklemeden ve ertelemeden, ihtiyaçlarına birkaç dakika içinde, uygun kredi oranlarıyla sahip olma imkanına sahipler. Finans sektöründe birçok ilke imza atan Denizbank gibi güçlü bir iş ortağı ile attığımız bu adımın hem Türk tüketicisi hem de ülke ekonomimiz için faydalı olacağına inanıyoruz.”

İLGİLİ HABERLER