Dell’in uzun süredir dedikodusu yapılan cep telefonu ilk kez Çin’de ortaya çıktı. 360 x 640 çözünürlüklü, 3.5 inç’lik kapasitif dokunmatik ekranlı bu telefon Android tabanlı Open Mobile System (OMS) ile çalışıyor.
Mini 3i olarak adlandırılan bu cihaz China Mobile’ın müzik, video ve uygulama indirme imkanı sunan Application Platform adlı servisinin bir parçası olarak sunuluyor. Dell ile birlikte Nokia, Samsung ve LG’nin telefonları da sunuluyor. Bar tipindeki bu telefonda WiFi ve 3G desteği yok. Ancak 3 megapiksellik kamera, microSD yuvası, Bluetooth ve 950mAh batarya bulunuyor. Telefon şimdilik sadece Çin’de sunulacak gibi görünüyor. Dünyanın diğer yerlerinde ne zaman göreceğiz, bunu şimdilik bilemiyoruz.
İlgili – WSJ – China Mobile Application Platform
İlgili – CNN Money – “Dell cooperating with China Mobile”
İlgili – Tech.163 – Dell Mini 3i
Haberleri Kaçırma!
- Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve Top Stories'de bizi daha sık gör.
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
