Teknoloji

Dell’in 10 inç’lik Honeycomb tableti kendini bir kez daha gösterdi

Dell’in bir türlü Türkiye’ye gelmeyen 5 inç ve 7 inç’lik Android tabletleri bulunuyor. Şimdiyse 10 inç’lik Honeycomb modelinin haberleri ortalıkta dolaşıyor. Aslında geçtiğimiz nisan ayından beri belli aralıklarla kendini gösteren bu tabletin haziran ayında yurtdışında çıkacağı söylenmişti, ancak bu beklenti ne yazık ki gerçekleşmedi. Şimdiyse tabletin yeni bir fotoğrafı, çok yakında piyasaya çıkacağı bilgisiyle birlikte ortaya çıktı.

AsiaDroid sitesinin fotoğrafını yayınladığı Dell Streak Pro dağıtıma hazır hâle gelmiş gibi görünüyor. Android 3.1 Honeycomb yüklü bu tabletin Çin’de çok ama çok yakında piyasada olacağı iddia ediliyor. 10.1 inç’lik, 1280 x 800 çözünürlüklü ekrana sahip olan bu tablette 1 GHz NVIDIA Tegra 2 işlemci, 1 GB RAM, 2 megapiksellik ön taraf kamerası ve 5 megapiksellik arka kameranın yer aldığı belirtiliyor.

Dell Streak Pro’yla birlikte 5 inç’lik Streak ve 7 inç’lik Streak 7 de görüntülenmiş. Streak 7’de Honeycomb’un yüklü oluşu dikkatlerden kaçmıyor. Demek ki, bu cihaz da Android 3.2 Honeycomb güncellemesini alacak. Streak 5’te ise daha önce olduğu gibi ya Froyo ya da Gingerbread yüklü olmalı.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER