Teknoloji

Dell’den yeni Latitude, OptiPlex ve Precision iş bilgisayarları – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kurumsal bilişim pazarında büyük bir oyuncu olan ve birçok şirketin bilgisayar markası tercihi olan Dell’in cihaz portföyü dün ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenen bir etkinlikte tanıtılan cihazlarla birlikte daha da genişledi. Şirket aralarında dizüstü ve masaüstü bilgisayarların bulunduğu 24 yeni “kurumsal bilgisayar çözümünü” tanıttı.

Mobil tarafa baktığımızda E5420 ve E5520 gibi üyeleri barındıran, uygun fiyatlı Latitude E5000 serisini, dayanıklı kasaya sahip olan ve böylelikle dış ortamlarda rahat taşınan, E6220, E6320, E6420 ve E6520 ATG modellerine sahip olan E6000 serisini görüyoruz. Bu cihazlarda Intel’in ikinci nesil Core işlemcileri, arkadan aydınlatmalı klavye gibi özellikler bulunuyor. Bu dizüstü bilgisayarların dışında bir de 12.1 inç’lik Latitude XT3 döndürülebilir ekranlı tablet bulunuyor.

OptiPlex masaüstü bilgisayarlar 990, 790 ve 390 gibi yeni üyeler kazanırken bu cihazlar Intel vPro işlemciler ve fazla yer kaplamayan kasalarıyla dikkat çekiyor. Precision T1600 iş istasyınu ise ikinci nesil Intel Core / Xeon işlemciler ve AMD / NVIDIA grafik kartı seçenekleriyle geliyor. Bu arada Precision iş istasyonlarında yer alan çoklu dokunmatik ekranlar hem kalem hem de parmak girişini destekliyor.

Dell’in tanıtmış olduğu yeni ürünlerin fotoğraflarını aşağıda bulabilirsiniz.

Galeri: Dell Latitude, OptiPlex, Precision
[nggallery id=495]

İlgili – Dell Precision
İlgili – Dell Latitude
İlgili – Dell Optiplex
İlgili – Engadget : Dell Latitude XT3 İncelemesi

İLGİLİ HABERLER