Teknoloji

Dell Zino HD ve Inspiron One 23 ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte şirketler yeni donanımlarını da yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başlıyor. Dell’in yeni ürünleri hepsi-bir-arada Inspiron One 23 ve Zino ev bilgisayarının güncellenmiş versiyonu Inspiron Zino HD bunlardan sadece iki tanesi. Bu haftasonu ABD’de piyasaya çıkması beklenen bu cihazlar yeni bilgisayar seçeneklerine ihtiyaç duyan birçok kullanıcı için cazip birer seçenek teşkil ediyor.

Dell Inspiron Zino HD, Dell’in 2009’un sonunda çıkardığı Zino modeli üzerine yapılan bazı geliştirmelerle birlikte geliyor. Yedi farklı fiziksel özelleştirme seçeneğine sahip bu bilgisayarda AMD’nin giriş seviyesi Neo işlemcisi yer alırken isteyenler dört çekirdekli Phenom II X4 işlemciyi de seçebiliyorlar. AMD’nin Mobility Radeon HD 5450 grafik kartı da listeye eklenebiliyor. Zino HD’nin temel modeli 299$’a satılacak. Daha üstün donanımlı bir Zino HD isteyenlerin ödemesi gereken para tabii ki biraz daha fazla olacak. Hatta pakete bir klavye bile eklenebilecek.

Inspiron One 23 ise 799$’dan başlayan fiyatlarla sunulacak. Ancak diğer PC seçenekleri göre bu modelde farklı donanım bileşenleriyle özelleştirilebilecek. Stage adı verilen yeni bir yazılım arayüzü sayesinde kullancılar müzik, fotoğraf ve videolara tek bir dokunuşla erişebilecekler. One 23’e Blu-ray sürücüsünün yanında 1 TB’lık sabit disk eklemek de mümkün. Dileyenler dört çekirdekli AMD işlemciyi de listeye ekleyebilecekler. Her modelde HDMI girişi standart olarak yer alıyor. Hepsi-Bir-Arada bilgisayarın bu haftasonu ABD’de satışa sunulması beklenirken Zino HD şimdiden satışa çıkmış durumda.

İlgili – Slashgear

İLGİLİ HABERLER