Manşetler

Dell Venue 8 Ön İnceleme

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

8 inçlik tabletler giderek daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor. 7 inç tabletleri küçük, 10 inçlikleriyse büyük bulanlar için bu büyüklük isabetli görünüyor. Dell Venue 8 de bu büyüklükte bir tablet arayanlara hitap edecek, üstelik onların bütçelerini fazla sarsmayacak seçenek olarak ön plana çıkıyor.

dell-venue-8-on-inceleme-00016

Dell Venue 8’in kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. Kırmızı renkli gövdenin bir hayli çekici olduğunu ve uzaktan bu tableti görenlerin ilgisini çekeceğini söyleyebiliriz. Plastik silikon gövdesi yeteri kadar sağlam ve fazla kalın değil. Tableti tek elle bile rahatlıkla tutup kullanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dell’in Intel tabanlı Android tabletleri Venue 7 ve 8 Türkiye’de satışa çıkıyor

8 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ekranın piksel yoğunluğu Venue 7’ninkine göre düşük olsa da, Venue 8’in sunduğu görsellik fena değil. IPS teknolojisinin varlığı sayesinde yüksek görüş açıları mevcut. Ayrıca parlaklık da iyi seviyede. Bu da ışığın fazla olduğu ortamlarda bile tableti rahatlıkla kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

dell-venue-8-on-inceleme-00004

Tıpkı Venue 7 gibi Venue 8’in de performansı hakkında net bir fikir edinmek kısa zaman aralığında mümkün değil. Ancak 2 GHz Intel Atom Z2580 işlemci düzgün bir performans sunuyor gibi görünüyor. Android 4.2 Jelly Bean kullanıcı arayüzünde gezinti herhangi bir takılma olmaksızın gerçekleştiriliyor. Bu arada Dell Android kullanıcı arayüzüne de çok fazla müdahale etmemiş, Google ne sunuyorsa, ona bağlı kalmakla yetinmiş. Bu da performans açısından avantaj yaratıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dell Venue 7 Ön İnceleme

Dell Venue 8 ile ilgili söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar. Eğer elimize bir test ürünü ulaşırsa bu tableti detaylı incelemeyi istiyoruz. Şimdilik sizi tabletin kırmızı renkli versiyonuna ait fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

İLGİLİ HABERLER