Dell, Windows tabletlerin yanı sıra Venue serisine Android ile çalışan seçenekler de ekledi. Bunlardan ilki olan Venue 7, 149 dolarlık ABD satış fiyatıyla Nexus 7 ile kıyasıya rekabete girişecek gibi görünüyor. Dell bu fiyatta bir tablet ile genellikle web’de gezinme ve sosyal ağlarda dolaşma işini düşünen kullanıcıları hedefliyor.
Dell Venue 7’nin içinde 1280 x 800 çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1.6 GHz Intel Atom Z2560 Clover Trail+ çift çekirdekli işlemci bulunuyor. 2 GB RAM ve 16 GB dahili belleğin yanı sıra 32 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası da bu tablette yer alıyor. Arkada 3 megapiksel kamera, önde de VGA çözünürlüklü kamera dikkat çekiyor. microUSB portu yardımıyla da hem şarj ediliyor hem de bilgisayara bağlanabiliyor. Dell Venue 7’nin 18 Ekim tarihinde yurt dışında piyasaya çıkması planlanıyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galaxy Tab S12 Ultra’nın işlemcisi Geekbench testiyle doğrulandı

One UI 9.5’in ilk görseli Galaxy S26 FE yazılımından çıktı

Galaxy S27 Pro ve Ultra oyun gücünü ikiye katlayabilir

Adobe’den ChatGPT için büyük güncelleme, 70’ten fazla araç tek eklentide

Apple Private Relay özelliğinde IP adresini ortaya çıkaran açık tespit edildi
Dell Venue 8 de 179 dolarlık ABD fiyatıyla yine ucuz tablet segmentine sokulabilir. Adından da anlaılacağı üzere 8 inç ekrana sahip olan bu tablet 1280 x 800 piksel çözünürlüklü IPS LCD panele sahip. 2 GHz Intel Atom Z2580 Clover Trail+ çift çekirdekli işlemci barındıran bu tabletin önünde 2 megapiksel, arkasında da 5 megapiksel kamera yer alıyor. 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza ve microSD kart yuvası da dikkat çeken diğer ayrıntılar arasında. Bu tablet de Android 4.2.2 Jelly Bean ile yüklü gelecek.
İlgili >> SlashGear
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


