Teknoloji

Dell Venue 7 ve 8 Android tabletlerini yeniledi

Dell Venue 7 ve Venue 8 Android tabletlerinin güncellenmiş versiyonlarını duyurdu. 8 inç tablet 1920 x 1200 piksel ekranla güncellenirken, Dell’in söylediğine göre, 7 inç modeldeki 1280 x 800 ekran da daha geniş görüş açısı ve daha iyi dış ortam görünürlüğü gibi özelliklerle iyileştirildi.

Venue 8 Tablet with Keyboard and AD211 Speaker

Her iki tablette de Intel Atom işlemciler yer alıyor, ancak Venue 8’de daha hızlı çalışan bir yonga mevcut. Her ikisinde de 16 GB dahili hafıza ve 1 GB RAM bulunurken; 5 megapiksel çözünürlüklü arka kameralara Venue 7’de bir, Venue 8’de ise 2 megapiksel çözünürlüklü ön kameralar eşlik ediyor. Dell’in söylediğine göre iki tablet de Android 4.4 KitKat çalışıyor. Sadece Wi-Fi ve Wi-Fi+LTE versiyonları satışa sunulacak.

Güncellenen tabletlere ek olarak Dell çeşitli aksesuarları da tüketicilere sunacak. Venue 8 için kablosuz şarj beşiği, bunun yanı sıra Bluetooth hoparlör, Bluetooth klavye ve kılıflar da aksesuar olarak sunulacak.

Her iki tabletin de siyah veya kırmızı renk seçenekleri bulunuyor.

Venue 7 Android Tablet

Venue 7’nin sadece Wi-Fi modeli 160 dolar, Venue 8’in de aynı özellikteki versiyonu da 200 dolardan satışa sunulacak. Her iki tablet de 1 Temmuzda yurt dışında satışa çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER