Teknoloji

Dell Inspiron Gaming Desktop ile oyunculara uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

dell inspiron gaming desktopDell bilgisayar üzerinden oyun oynamayı sevenlere üst sınıf Alienware serisi dışında seçenekler sunmaya da devam ediyor. Şirket bu doğrultuda geliştirdiği Inspiron Gaming Desktop’u gözler önüne çıkardı. 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak olan Dell Inspiron Gaming Desktop giriş seviyesinde olsa da, önünde çok daha gelişmiş ve pahalı bir modele dönüşmesini sağlayacak bir alan bulunuyor.

Inspiron Gaming Desktop’un baz konfigürasyonunda AMD A10 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 1 TB depolama alanı eşlik ediyor. Bu kurulumu normalde 99 dolar karşılığında satılan AMD Radeon RX560 grafik işlemcisi tamamlıyor. Söz konusu grafik işlemcisi, AMD’nin en uygun fiyatlı seçenekleri arasında bulunuyor.

Kullanıcılar diledikleri takdirde baz konfigürasyondaki tüm bileşenleri değiştirebiliyor. İşlemci Ryzen 7’ye, bellek kapasitesi 32 GB’ye, grafik işlemcisi ise GeForce GTX 1060’a yükseltilebiliyor. Buna ek olarak, depolama alanına da SSD takviyesi yapılabiliyor. Potansiyel müşteriler diledikleri takdirde kasa için likit soğutma, aydınlatma ve şeffaf kaplama gibi seçenekler arasında tercihte bulunabiliyor.

Dell Inspiron Gaming Desktop 600 ila 2000 dolar arasında değişen fiyatlarla satılacak

Ancak bu yükseltme seçeneklerinin hepsi ilk günden itibaren müşterilere sunulmayacak. Şirket söz konusu yükseltme işlemlerinin maliyetleri konusunda kesin bilgi vermese de, 600 dolardan başlayan fiyatların 2000 dolara kadar çıkabileceği belirtildi.

İLGİLİ HABERLER